Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς για τον γάμο Μουζουράκη: «Ήθελαν να στείλουν κάμερες και στην κηδεία της μάνας μου»

16:26 - 26/05/2023

Με το πολυσυζητημένο θέμα της αντίδρασης του Πάνου Μουζουράκη ασχολήθηκε, εκ νέου, ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι» της Πέμπτης στον […] The post Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς για τον γάμο Μουζουράκη: «Ήθελαν να στείλουν κάμερες και στην κηδεία της μάνας μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς κατά εκπομπών: Καταπατάτε την ελευθερία του άλλου – Ήθελαν να στείλουν κάμερα στην κηδεία της μάνας μου

Το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη, όπου ευθέως παρακαλά τους δημοσιογράφους να μην παραστούν στον επερχόμενο γάμο του, έχει σηκώσει θύελλα σχολίων στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, κάποιες εκπομπές σπεύδουν να αποκαλύψουν πως ό,τι και να γίνει, εκείνοι θα στείλουν κάμερες ώστε να έχουν λίγα πλάνα από τον πολυσυζητημένο γάμο. Μια από αυτές τις εκπομπές ήταν και το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου η παρουσιάστρια ανέφερε πως αν και η ίδια είπε να μην πάνε κάμερες στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη από την εκπομπή της, τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής του συνεργείου έχουν ήδη πληρωθεί. Αυτό το κλιπ κλήθηκε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «καλό Μεσημεράκι», στη στήλη της «Χρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς: «Ήθελαν να στείλουν κάμερες και στην κηδεία της μάνας μου»

Με το πολυσυζητημένο θέμα της αντίδρασης του Πάνου Μουζουράκη ασχολήθηκε, εκ νέου, ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι» της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.Με το πολυσυζητημένο θέμα της αντίδρασης του Πάνου Μουζουράκη ασχολήθηκε, εκ νέου, ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι» της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.Ο ηθοποιός και παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει την προσωπική του άποψη για την επιμονή των τηλεοπτικών εκπομπών να στείλουν αποστολές στον γάμο του τραγουδιστή. Ειδικότερα, ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάμε με τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μουτσινάς για γάμο Μουζουράκη: «Καταπατάτε την ελευθερία του άλλου, και στην κηδεία της μάνας μου ήθελαν να στείλουν κάμερες»

Την απόφαση των τηλεοπτικών εκπομπών να στείλουν τελικά κάμερες στην Αίγινα για τον γάμο του Πάνου To άρθρο Μουτσινάς για γάμο Μουζουράκη: «Καταπατάτε την ελευθερία του άλλου, και στην κηδεία της μάνας μου ήθελαν να στείλουν κάμερες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκος Μουτσινάς για Μουζουράκη: «Ήθελαν να στείλουν κάμερες και στην κηδεία της μάνας μου»

«Θα το ξαναπώ ότι, παιδιά, καταπατάτε την ελευθερία του άλλου. Το νιώθετε; Είναι ο γάμος του. Τι είναι αυτό δηλαδή;»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Ήθελαν να στείλουν κάμερες στην κηδεία της μάνας μου»

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την Παρασκευή 26 Μαΐου στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με τον Πάνο Μουζουράκη μετά το βίντεο που δημοσίευσε και στο οποίο ζητούσε να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι και κάμερες στον γάμο του. Οι πρωινές εκπομπές αποφάσισαν ότι θα στείλουν κάμερες με τον Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει […] The post Νίκος Μουτσινάς: «Ήθελαν να στείλουν κάμερες στην κηδεία της μάνας μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε