Ντρισμπιώτη: «Έχω φοβερό κίνητρο και μεγάλη φλόγα για την επόμενη σεζόν» (vid)
14:48 - 26/05/2023
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε για την νέα σεζόν, το πόσο δύσκολο είναι να διατηρείται ένας αθλητής στην κορυφή αλλά και το πώς ονειρεύεται να κλείσει την καριέρα της. «Έχω μεγάλα σχέδια για την φετινή σεζόν», ανέφερε.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντρισμπιώτη: «Εχω κίνητρο και φλόγα για τη νέα σεζόν» (vid)
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε για το πώς διατηρεί το κίνητρό της για να θέτει υψηλούς στόχους.
Διαβάστε το στο GazzettaΒΙΝΤΕΟ - Ντρισμπιώτη: «Έχω φοβερό κίνητρο και μεγάλη φλόγα για την επόμενη σεζόν»
ΒΙΝΤΕΟ - Ντρισμπιώτη: «Έχω φοβερό κίνητρο και μεγάλη φλόγα για την επόμενη σεζόν»
26/05/2023
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, πριν από λίγες ημέρες, στο Ποντεμπράντι έβαλε στο... βιογραφικό της τον μοναδικό ευρωπαϊκό τίτλο που της έλειπε, το χρυσό μετάλλιο στα 20 χλμ. βάδην στο ομαδικό, κι ενώ το 2021 είχε κατακτήσει το χρυσό στα 35 χλμ. βάδην στην ίδια διοργάνωση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου πέρυσι στα 20 και στα 35 χλμ., μιλώντας στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο YouTube τόνισε: «Έχω μεγάλα σχέδια για τη φετινή σεζόν. Μέχρι στιγμής έχει εξελιχθεί καλά η σεζόν ελπίζω να συνεχιστεί έτσι. Σίγουρα παίζει ρόλο η εμπειρία μου στη διαχείρ
Διαβάστε το στο filathlos.grΝτρισμπιώτη: «Τώρα δουλεύω πιο σκληρά – Έχω μεγάλα σχέδια για τη φετινή σεζόν» (vid)
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη προχώρησε σε συνέντευξη στον ΣΕΓΑΣ, μιλώντας για τους στόχους που έχει θέσει για την ερχόμενη σεζόν, αλλά και για το τι θα συμβούλευε έναν νέο αθλητή, που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα. Θυμίζουμε, πως η 39χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην φέτος ξεκίνησε ιδανικά τις φετινές της προσπάθειες με την κατάκτηση του […]
The post Ντρισμπιώτη: «Τώρα δουλεύω πιο σκληρά – Έχω μεγάλα σχέδια για τη φετινή σεζόν» (vid) appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr