Ξεκάθαρος Μελισσανίδης: «Δεν φεύγω, απολαμβάνω το... νέκταρ του Αλμέιδα»

08:38 - 26/05/2023

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport» ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε πως δεν θα φύγει από την ΑΕΚ διαψεύδοντας την φημολογία των τελευταίων μηνών.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Μελισσανίδης: «Δεν φεύγω από την ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης οδήγησε φέτος την ΑΕΚ σε μία ιστορική σεζόν, με την κατάκτηση του νταμπλ στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και φαίνεται ότι ανυπομονεί για ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον. Μετά από φήμες για πιθανή αποχώρησή του από την ΑΕΚ μάλιστα, ο ίδιος ο Μελισσανίδης έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια και είπε ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Μελισσανίδης: «Δεν φεύγω από την ΑΕΚ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δ. Μελισσανίδης: Δεν φεύγω, απολαμβάνω το νέκταρ της ομάδας του Αλμέιδα

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης του από την ΑΕΚ έβαλε ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης τόνισε πως απολαμβάνει τις επιτυχίες του υπέροχου συνόλου που… Δ. Μελισσανίδης: Δεν φεύγω, απολαμβάνω το νέκταρ της ομάδας του Αλμέιδα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Μίλωνας: Ανακοίνωσε την απόκτηση της κεντρικής Μεγκ Μπράουν

F1 - Χέρμπερτ: «Ο Φερστάπεν χρησιμοποιεί τακτικές εκφοβισμού στους αντιπάλους του»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο δημοσίευσε πλάνα και εξήγησε πώς εξολοθρεύει τους Βορειοκορεάτες με μη επανδρωμένα αεροσκάφη - καμικάζι

Παντελίδης: «Ο Μακέντα μου είπε άσε με να βάλω το γκολ και… βγάλε με μετά»!

Κακλαμανάκης: «Θα είναι μεγάλο όνειρο να παίξουμε και πάλι στο “Αρτάκης”»

Σαλάχ: «Δεν έχω νέα για το συμβόλαιο, όπου και αν κλείσω την καριέρα μου θα είμαι χαρούμενος»