Ο Χαράλαμπος Λαλούσης πρώην αρχηγός ΓΕΣ ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη
19:48 - 25/05/2023
Ο Χαράλαμπος Λαλούσης, που επί τρία χρόνια κατείχε τη θέση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ανέλαβε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Ο Χαράλαμπος Λαλούσης γεννήθηκε το 1962 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Εισήλθε το 1980 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, από την οποία αποφοίτησε το 1984 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού των Τεθωρακισμένων. Ως …
Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαράλαμπος Λαλούσης: Ενας στρατηγός στο Προστασίας του Πολίτη
Ο αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης γεννήθηκε το 1962 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.
Διαβάστε το στο in.grΠαράδοση - παραλαβή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Χαρ. Λαλούσης: Στόχος μου η συνέχεια και συνέπεια στη φύλαξη των συνόρων και στην εσωτερική ασφάλεια - Τάκης Θεοδωρικάκος: Τιμή μου που εργάστηκα δίπλα στους αστυνομικούς που φέρουν το εθνόσημο στην στολή και στην καρδιά τους- Πορευτήκαμε αποτελεσματικά σε δύο άξονες: την ασφάλεια στα σύνορα και στις γειτονιές - Ελ. Οικονόμου: Η πορεία της δράσης μας ουδέποτε υπήρξε ευκαιριακή, αλλά βαθιά στρατηγική
Διαβάστε το στο NewsBombΠαράδοση – παραλαβή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Χαρ. Λαλούσης: Στόχος μου η συνέχεια και συνέπεια στη φύλαξη των συνόρων και στην εσωτερική ασφάλεια – Τάκης Θεοδωρικάκος: Τιμή μου που εργάστηκα δίπλα στους αστυνομικούς που φέρουν το εθνόσημο στην στολή και στην καρδιά τους- Πορευτήκαμε αποτελεσματικά σε δύο άξονες: την ασφάλεια στα σύνορα και στις γειτονιές – Ελ. Οικονόμου: Η πορεία της δράσης μας ουδέποτε […]
The post Παράδοση – παραλαβή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr