Ο Χαράλαμπος Λαλούσης πρώην αρχηγός ΓΕΣ ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη

19:48 - 25/05/2023

Ο Χαράλαμπος Λαλούσης, που επί τρία χρόνια κατείχε τη θέση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ανέλαβε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Ο Χαράλαμπος Λαλούσης γεννήθηκε το 1962 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Εισήλθε το 1980 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, από την οποία αποφοίτησε το 1984 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού των Τεθωρακισμένων. Ως …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαράλαμπος Λαλούσης: Ενας στρατηγός στο Προστασίας του Πολίτη

Ο αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης γεννήθηκε το 1962 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Διαβάστε το στο in.gr

Παράδοση - παραλαβή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Χαρ. Λαλούσης: Στόχος μου η συνέχεια και συνέπεια στη φύλαξη των συνόρων και στην εσωτερική ασφάλεια - Τάκης Θεοδωρικάκος: Τιμή μου που εργάστηκα δίπλα στους αστυνομικούς που φέρουν το εθνόσημο στην στολή και στην καρδιά τους- Πορευτήκαμε αποτελεσματικά σε δύο άξονες: την ασφάλεια στα σύνορα και στις γειτονιές - Ελ. Οικονόμου: Η πορεία της δράσης μας ουδέποτε υπήρξε ευκαιριακή, αλλά βαθιά στρατηγική

Διαβάστε το στο NewsBomb

Παράδοση – παραλαβή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Χαρ. Λαλούσης: Στόχος μου η συνέχεια και συνέπεια στη φύλαξη των συνόρων και στην εσωτερική ασφάλεια – Τάκης Θεοδωρικάκος: Τιμή μου που εργάστηκα δίπλα στους αστυνομικούς που φέρουν το εθνόσημο στην στολή και στην καρδιά τους- Πορευτήκαμε αποτελεσματικά σε δύο άξονες: την ασφάλεια στα σύνορα και στις γειτονιές – Ελ. Οικονόμου: Η πορεία της δράσης μας ουδέποτε […] The post Παράδοση – παραλαβή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»