Βασίλης Ζούλιας: Η ανάρτησή του για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τις εκλογές – «Χάρηκα και εγώ που βγήκε η Νέα Δημοκρατία. Σας παρακαλώ σταματήστε»
17:48 - 25/05/2023
Την απάντησή του σε όσους τον σχολίασαν αρνητικά έδωσε ο Βασίλης Ζούλιας μέσα από μια ανάρτησή του στα social media. Αφορμή ήταν μια φωτογραφία που πόσταρε ο σχεδιαστής μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα στον προσωπικό του λογαριασμόο στο Instagram. Ο ίδιος μοιράστηκε ένα βίντει με τους διαδικτυακούς τους φίλους όπου […]
The post Βασίλης Ζούλιας: Η ανάρτησή του για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τις εκλογές – «Χάρηκα και εγώ που βγήκε η Νέα Δημοκρατία. Σας παρακαλώ σταματήστε» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Ζούλιας: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την υποστήριξή του στη Νέα Δημοκρατία – «Θα βάζω ό,τι θέλω»
Σε ένα ξέσπασμα προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 25/5 ο Βασίλης Ζούλιας, μέσα από ένα βίντεο
To άρθρο Βασίλης Ζούλιας: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την υποστήριξή του στη Νέα Δημοκρατία – «Θα βάζω ό,τι θέλω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr