Γιώργος Νταλάρας: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή – “Αποχαιρετώ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου”
16:06 - 25/05/2023
Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Νταλάρας, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Instagram. Συγκεκριμένα δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από το παρελθόν με τον Κώστα Κωνσταντινόπουλο και τον αποχαιρέτησε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. “Από την άλλη άκρη […]
The post Γιώργος Νταλάρας: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή – “Αποχαιρετώ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου” appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θλίψη για τον Γιώργο Νταλάρα: «Αποχαιρετώ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»
Ο Γιώργος Νταλάρας αποχαιρετάει έναν αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή
Διαβάστε το στο NewsBombΔύσκολες ώρες για τον Γιώργο Νταλάρα: «Αποχαιρετώ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»
Θλίψη για τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα, καθώς χθες Πέμπτη έφυγε από τη ζωή ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του. Ο τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες και έγραψε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον ηχολήπτη, Κώστα. «Από την άλλη άκρη του κόσμου αποχαιρετώ τον φίλο μου, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Έναν σπουδαίο, εφευρετικό, πρωτοπόρο, ειδήμονα του ήχου, αφοσιωμένο και ερωτευμένο με την δουλειά του, που δημιούργησε ολόκληρη σχολή. Κώστα μου λείπω τώρα στη δουλειά, καλή αντάμωση για κόντρες με τις μηχανές μας αλλού… Καρολίνα μου κι Ερασμία μου, σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.», έγραψε ο Γιώργος Νταλάρας σε ανάρτησή του
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔύσκολες ώρες για τον Γιώργο Νταλάρα: «Αποχαιρετώ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»
Ο Γιώργος Νταλάρας μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram αποκάλυψε μία δυσάρεστη είδηση. Πιο συγκεκριμένα, ο 73χροος τραγουδιστής αποχαιρέτησε έναν καλό του φίλο που έφυγε από τη ζωή, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες τους και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα. «Από την άλλη άκρη του κόσμου αποχαιρετώ τον φίλο μου, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Έναν […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Νταλάρας: «Αποχαιρετώ τον φίλο μου, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»
Ο Γιώργος Νταλάρας βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του φίλος και συνεργάτης, Κώστας Κωνσταντινόπουλος. Ο […]
The post Γιώργος Νταλάρας: «Αποχαιρετώ τον φίλο μου, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔύσκολες ώρες για τον Γιώργο Νταλάρα: «Αποχαιρετώ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»
Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Νταλάρα. Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του φίλος και συνεργάτης,
To άρθρο Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Νταλάρα: «Αποχαιρετώ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔύσκολες ώρες για τον Γιώργο Νταλάρα: «Αποχαιρετώ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»
Έφυγε από τη ζωή ένας στενός του συνεργάτης
Διαβάστε το στο news.grΔύσκολες ώρες για τον Γιώργο Νταλάρα: «Αποχαιρετώ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»
Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Νταλάρα. Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του φίλος και συνεργάτης, Κώστας Κωνσταντινόπουλος, με τον ερμηνευτή να τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νταλάρας έγραψε στο Instagram: «Από την άλλη άκρη του κόσμου αποχαιρετώ τον φίλο μου, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Έναν σπουδαίο, εφευρετικό, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr