Εκλογές 2023, Κώστας Ζουράρις: Εξωφρενικό ότι η ψήφος μου είναι ίση με την ψήφο του άγουρου αλλά αυτό είναι Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εκλογές 2023 - Κώστας Ζουράρις: Χαρακτήρισε «εξωφρενική» την ψήφο των 17άρηδων την οποία είχε αποδεχθεί - «Αυτό είναι η Δημοκρατία»
Ο υφυπουργός Παιδείας του 2016 έθεσε ένα παράδειγμα για να δείξει «πώς δουλεύει» η Δημοκρατία
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΕκλογές 2023-Τι είπε ο Ζουράρις για την ψήφο του άγουρου - «μόνον έτσι γίνεται η δημοκρατία»
Εκλογές 2023: «Με τη μόρφωση και την πείρα τη δική μου δεν μπορεί να εξισούται το άγουρο [...] Είναι εξωφρενικό, και…
Διαβάστε το στο NewsBombΕκλογές 2023, Κώστας Ζουράρις: Εξωφρενικό ότι η ψήφος μου είναι ίση με την ψήφο του άγουρου αλλά αυτό είναι Δημοκρατία
Σε ανάλυση για την… ισότητα της ψήφου προχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, χαρακτηρίζοντας «εξωφρενικό» το ότι η ψήφος η δική του είναι ίση με την ψήφο ενός άγουρου 17αρη. Η τοποθέτηση Ζουράρι στον ΑΝΤ1 έγινε μέσω συζήτησης που είχε στο παρελθόν με την κόρη του για το τι είναι Δημοκρατία όταν εκείνη ήταν […]
The post Εκλογές 2023, Κώστας Ζουράρις: Εξωφρενικό ότι η ψήφος μου είναι ίση με την ψήφο του άγουρου αλλά αυτό είναι Δημοκρατία appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr