Elsa Hosk: Στις Κάννες με το πιο ανάλαφρο και stylish bob

11:24 - 25/05/2023

Η Elsa Hosk πάτησε το κόκκινο χαλί στις Κάννες φορώντας μια εντυπωσιακή και ανατρεπτική δημιουργία και To άρθρο Elsa Hosk: Στις Κάννες με το πιο ανάλαφρο και stylish bob δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Elsa Hosk πήγε στις Κάννες με το πιο viral Haute Couture φόρεμα

Η Elsa Hosk έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί των Καννών όπου βρέθηκε για την πρεμιέρα του La Passion De Dodin Bouffant. Το διάσημο μοντέλο από τη Σουηδία τόλμησε και φόρεσε το πιο viral φόρεμα από την εβδομάδα υψηλής ραπτικής! Ένα γαλάζιο στράπλες Viktor & Rolf gown από τούλι που έμοιαζε να είχε ανοίξει στα […] The post Η Elsa Hosk πήγε στις Κάννες με το πιο viral Haute Couture φόρεμα appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»