Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου – Έχω έρθει σε δύσκολη θέση»

10:38 - 25/05/2023

Για την ιδιαίτερη σχέση με την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο «Mega To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου – Έχω έρθει σε δύσκολη θέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου»

«Ποτέ δεν υπήρξα μπαμπάς που κούνησε το δάχτυλο»

Διαβάστε το στο in.gr

Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχω έρθει σε δύσκολη θέση, δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου»

Για την σάτιρα και τη σχέση του με την κόρη του, Ελεωνόρα, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο […] The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχω έρθει σε δύσκολη θέση, δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου. Έχω έρθει σε δύσκολη θέση»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο μουσικός και ηθοποιός μίλησε για την κόρη του, Ελεωνόρα. Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για εκείνη αλλά και για το ενδεχόμενο να τους δούμε μαζί στο μέλλον σε μια μουσική ή θεατρική σκηνή. Ο Γιάννης Ζουγανέλης θα παίξει στη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο θέατρο Άλσος, με […] The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου. Έχω έρθει σε δύσκολη θέση» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας