Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου – Έχω έρθει σε δύσκολη θέση»
10:38 - 25/05/2023
Για την ιδιαίτερη σχέση με την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο «Mega
To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου – Έχω έρθει σε δύσκολη θέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου»
«Ποτέ δεν υπήρξα μπαμπάς που κούνησε το δάχτυλο»
Διαβάστε το στο in.grΓιάννης Ζουγανέλης: «Έχω έρθει σε δύσκολη θέση, δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου»
Για την σάτιρα και τη σχέση του με την κόρη του, Ελεωνόρα, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο […]
The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχω έρθει σε δύσκολη θέση, δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιάννης Ζουγανέλης: «Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου. Έχω έρθει σε δύσκολη θέση»
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο μουσικός και ηθοποιός μίλησε για την κόρη του, Ελεωνόρα. Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για εκείνη αλλά και για το ενδεχόμενο να τους δούμε μαζί στο μέλλον σε μια μουσική ή θεατρική σκηνή. Ο Γιάννης Ζουγανέλης θα παίξει στη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο θέατρο Άλσος, με […]
The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της κόρης μου. Έχω έρθει σε δύσκολη θέση» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr