Ζοζεφίν για Νίνο: «Είμαι χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή»
09:40 - 25/05/2023
Ζοζεφίν και Θοδωρής Φέρρης μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για την πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί
To άρθρο Ζοζεφίν για Νίνο: «Είμαι χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Josephine για Νίνο: «Είμαι χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή»
Η Josephine και ο Θοδωρής Φέρρης μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για την πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής...
Διαβάστε το στο ZouglaΖοζεφίν για Νίνο: Είμαι χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή
Η Ζοζεφίν και ο Θοδωρής Φέρρης μίλησαν για την πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής. Οι δημοσιογράφοι έκαναν στην τραγουδίστρια και μια ερώτηση σχετικά με την προσωπική της ζωή. Ειδικότερα, για τη σχέση της με τον Νίνο, η οποία έχει τραβήξει την προσοχή το τελευταίο διάστημα, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Είμαι χαρούμενη και είμαι πολύ καλά». Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day…
Διαβάστε το στο Newsbeast.grJosephine για Νίνο: «Είμαι χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή»
Η Josephine και ο Θοδωρής Φέρρης μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για την πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής. Μεταξύ άλλων, η σέξι τραγουδίστρια ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση με τον Νίνο, η οποία έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες. «Είμαι χαρούμενη και είμαι πολύ καλά» αρκέστηκε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΖόζεφιν για Νίνο: «Είμαι χαρούμενη και είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή»
Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας θα εμφανίζεται η Ζόζεφιν, παρέα με τον Θοδωρή Φέρρη, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του «Happy Day» για την επερχόμενη πρεμιέρα τους. Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο τραγουδιστής, ανέφεραν τις μαμάδες τους ως τους ανθρώπους που δεν λείπουν ποτέ από ότι και αν κάνουν. Η Ζόζεφιν μάλιστα είπε […]
The post Ζόζεφιν για Νίνο: «Είμαι χαρούμενη και είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr