Μιχάλης Ιατρόπουλος: Έχω σιχαθεί να βρίζει ο ένας τον άλλον στα social, πρέπει να υπάρξει νόμος

00:50 - 25/05/2023

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε την Τετάρτη (25/5) στην Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα» για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την επιτυχία του παρελθόντος και για την σάτιρα που λείπει πια από τη χώρα μας. «Πολύ συχνά απομονώνομαι, το έχω κάνει επανειλημμένα. Θέλω την ηρεμία μου. Ειδικά όταν έχω δύσκολες περιόδους, κρύβομαι. Θέλω την κακή μου φάση να την περνάω μόνος μου. Μετά τους “Ψίθυρους Καρδιάς”, είχα πάει για 6 μήνες στο Καϊμακτσαλάν», παραδέχτηκε ο γνωστός ηθοποιός. «Εγώ είχα το υπόβαθρο, όταν μου χτύπησε την πόρτα η επιτυχία, να το διαχειριστώ. Άλλοι δεν το είχαν και δεν το έχουν. Δεν τους κατηγορώ αλλά έχω πολύ σοβαρό θέμα με την έπαρση», σημείωσε. «Προέκυψε πολλ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε έναν 52χρονο για βιασμό

Έτοιμο συμβόλαιο για Τάις ο Γιαννακόπουλος – Κρίσιμα 24ωρα στον Παναθηναϊκό!

Η αμερικανική πρεσβεία στη Βηρυτό ελπίζει ότι η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων

Λίβανος: Στην εφαρμογή οικονομικών μεταρρυθμίσεων θα προχωρήσει η κυβέρνηση δήλωσε ο νέος πρωθυπουργός Σαλάμ

Φωτιά σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Κηφισού

Μάλι: Περισσότεροι από 50 νεκροί σε ενέδρα ενόπλων στα βορειοανατολικά της χώρας