Εκλογές 2023 - Ετεροδημότες: Στις 25 Ιουνίου θα ψηφίσουν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές 2023: Γιατί δεν κατεβαίνουν οι ΚΟΤΕΣ στις 25 Ιουνίου – Ποιον στηρίζουν

Το κόμμα ΚΟΤΕΣ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τις δεύτερες κάλπες της 25ης Ιουνίου και δεν θα κατεβάσει ψηφοδέλτια. Στην ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Λούβρος, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές το 2019, τονίζεται ότι στο κόμμα ΚΟΤΕΣ θεωρούν «άσκοπο» να κατέβουν στις δεύτερες κάλπες. Επίσης καλεί τους ψηφοφόρους του […]

Διαβάστε το στο in.gr

Εκλογές 2023: Κατεβαίνει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ως ανεξάρτητος

«Στις εκλογές  της 25ης Ιουνίου θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τον συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων υπό την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ», ανακοίνωσε σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας