Ηλίας Αβασκαντήρας: «Βρισκόμουν στη Βενετία για καμπάνια και την επόμενη μέρα έκοβα κρέας στο κρεοπωλείο»

17:00 - 24/05/2023

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας είναι κρεοπώλης – μοντέλο και εργάζεται στο κρεοπωλείο του πατέρα του από 10 To άρθρο Ηλίας Αβασκαντήρας: «Βρισκόμουν στη Βενετία για καμπάνια και την επόμενη μέρα έκοβα κρέας στο κρεοπωλείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Αβασκαντήρας: Βρισκόμουν στη Βενετία για καμπάνια και την επόμενη μέρα έκοβα κρέας στο κρεοπωλείο

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας είναι κρεοπώλης – μοντέλο και εργάζεται στο κρεοπωλείο του πατέρα του από 10 ετών. Μιλώντας την Τετάρτη (24/5) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη Φωτεινή Λάσπα, ο Ηλίας Αβασκαντήρας αποκάλυψε πως προέκυψε το modeling στη ζωή του, αλλά και το πώς καταφέρνει να συνδυάζει δύο τόσο διαφορετικά επαγγέλματα μαζί με τις οικογενειακές του υποχρεώσεις. «Στο μαγαζί είμαι εδώ και 30κάτι χρόνια. Θυμάμαι τον εαυτό μου 10 ετών να κόβω κρέας, αποδείξεις. Μεγάλωσα στο μαγαζί του πατέρα μου». «Το modelling προέκυψε εντελώς τυχαία στη ζωή μου όταν με ανακάλυψε ένα πρακτορείο. Είχα ενδοιασμούς, πήρα τους γονείς μου, τους φίλους μου όταν ξεκίνησα το modelling αλλά αποδείχθηκε ότι έ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»