Μπαλτάκος: «Λυπάμαι που ο τελικός διεξάγεται χωρίς την παρουσία θεατών,ήταν κάτι πάνω από τις δυνάμεις μας»

14:28 - 24/05/2023

Ο Τάκης Μπαλτάκος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε πως ήταν... πάνω από τις δυνάμεις της ΕΠΟ να γίνει με κόσμο ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπαλτάκος: «Λυπάμαι που ο τελικός διεξάγεται χωρίς την παρουσία θεατών,ήταν κάτι πάνω από τις δυνάμεις μας»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον αποψινό (24/5) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς σε λίγη ώρα (20:30) ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο Πανθεσσαλικό. Ο Τάκης Μπαλτάκος, πρόεδρος της ΕΠΟ, ευχήθηκε μέσω του match programme καλή επιτυχία στους δύο φιναλίστ, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη λύπη του πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οπου και υπογράμμισε πως ήταν… κάτι πάνω από τις δυνάμεις της Ομοσπονδίας. Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σάς καλωσορίζω στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2023. Θέλω καταρχάς να απευθύνω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ για την πρόκρισή τους στον τελικό. Κατά δεύτερο θέλω να εκφράσω τη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ολυμπιακός: Το Insta Story του Γιάρεμτσουκ με την πρησμένη μύτη του

Μεντιλίμπαρ: «Το θέμα είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση»

Ροντινέι: «Δεν απογοητευόμαστε παρότι ξέρουμε πως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο»

Τρινκιέρι: «Τα σκ@@@με πολύ άσχημα!» (vid)

Γκαρθία: «Το αποτέλεσμα με τη Στεάουα θα κριθεί από το αν θα νικήσουμε την Τβέντε»

Ρέτσος: «Φανταστικοί οι οπαδοί μας, κάποιες φορές η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα»