Γιώργος Λιάγκας σε Κατερίνα Λάσπα: «Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα, δεν μου έδωσες το πράσινο φως»
12:18 - 24/05/2023
Την Κατερίνα Λάσπα υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό και στην αρχή της συνάντησής τους αποκαλύφθηκε
To άρθρο Γιώργος Λιάγκας σε Κατερίνα Λάσπα: «Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα, δεν μου έδωσες το πράσινο φως» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας σε Κατερίνα Λάσπα: «Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα…»
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Λάσπα, η οποία όταν μπήκε στο παλτό της εκπομπής ξεκίνησε ένας διάλογος με τον παρουσιαστή, με προσωπικές αποκαλύψεις από το παρελθόν. «Μα, τι ωραία γυναίκα! Όμορφη, έξυπνη…», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στην Κατερίνα Λάσπα. Ακολουθεί ο διάλογος: Κατερίνα Λάσπα: Μου τα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Λιάγκας και το φλερτ στην Κατερίνα Λάσπα: «Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα» – Η αποστομωτική απάντησή της
Γιώργος Λιάγκας: Η Κατερίνα Λάσπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Μάλιστα, στην αρχή της συνάντησής τους αποκαλύφθηκε ένα… παλαιότερο φλερτ τους το οποίο δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, χαρακτηρίζοντάς την «όμορφη κι έξυπνη, με πακέτο». «Τα λες πολύ […]
Το άρθρο Ο Λιάγκας και το φλερτ στην Κατερίνα Λάσπα: «Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα» – Η αποστομωτική απάντησή της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΛιάγκας σε Λάσπα: «Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα, δεν μου έδωσες το πράσινο φως»
Γιώργος Λιάγκας: «Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα. Είδα ότι δεν… Και αφού είδα ότι θα φάω χυλόπιτα, είπα άστο καλύτερα»
Διαβάστε το στο neolaia.gr