Κατερίνα Λάσπα: «Με φλερτάρεις; Θυμάσαι τίποτα;» – Γιώργος Λιάγκας: «Είχαμε βρεθεί μια δυο φορές»

12:14 - 24/05/2023

Απίθανος διάλογος στον αέρα του Πρωινό, την Τετάρτη, όταν ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε την καλεσμένη του Κατερίνα Λάσπα. Από το […] The post Κατερίνα Λάσπα: «Με φλερτάρεις; Θυμάσαι τίποτα;» – Γιώργος Λιάγκας: «Είχαμε βρεθεί μια δυο φορές» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Λάσπα: «Με φλερτάρεις; Θυμάσαι τίποτα;» – Γιώργος Λιάγκας: «Είχαμε βρεθεί μια δυο φορές» – «Μπορείς να μην κουνιέσαι γιατί νιώθω δονήσεις»

Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε την καλεσμένη του Κατερίνα Λάσπα και από το καλωσόρισμα του δημοσιογράφου στην παρουσιάστρια, ξεκίνησε ένας διάλογος με προσωπικές αποκαλύψεις από το παρελθόν. Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε την καλεσμένη του Κατερίνα Λάσπα και από το καλωσόρισμα του δημοσιογράφου στην παρουσιάστρια, ξεκίνησε ένας διάλογος με προσωπικές αποκαλύψεις από το παρελθόν. «Μα, τι ωραία γυναίκα! Όμορφη, έξυπνη…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην Κατερίνα Λάσπα και στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος: Κ.Λ. Μου τα λες πολύ ωραία. Με φλερτάρεις; Γ.Λ. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Λάσπα σε Λιάγκα: «Με φλερτάρεις; Θυμάσαι τίποτα;» – «Είχαμε βρεθεί μια δυο φορές»

«Μα, τι ωραία γυναίκα! Όμορφη, έξυπνη…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην Κατερίνα Λάσπα και στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»

Δάκρυσε η Βάνα Μπάρμπα για τη νεκρή μητέρα της: «Αυτό το χάδι το τελευταίο»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

First Dates: «Μού αρέσει να ζητώ το βρακάκι της» – «Έχω αόρατο βρακί»… Χαμός με τις καυτές αποκαλύψεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Οικονομάκου: «Θα τη συμβούλευα ως φίλη να είναι συγκρατημένη, τα παιδιά διαβάζουν στο διαδίκτυο τέτοια σχόλια»

Ματίνα Παγώνη σε Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο για τον γάμο: «Μπορείτε να σοβαρευτείτε;»