Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το θέμα των κιλών: «Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, δεν χωράει αστείο»
12:04 - 24/05/2023
Συνέντευξη στην κάμερα του Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε για […]
The post Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το θέμα των κιλών: «Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, δεν χωράει αστείο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, δεν χωράει αστείο
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε συνέντευξη στην Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή Super Κατερίν, και μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην εξωτερική του εμφάνιση και τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια. «Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν με πειράζει να ... Περισσότερα
To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, δεν χωράει αστείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓρηγόρης Αρναούτογλου για τα περιττά κιλά: «Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, δεν χωράει αστείο»
Στην κάμερα της εκπομπής...
Διαβάστε το στο ZouglaΓρηγόρης Αρναούτογλου: Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο – Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου
Μια απολαυστική συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha, Έλενα Πολυκάρπου. Ο παρουσιαστής του Ant1 αναφέρθηκε στην εξωτερική του εμφάνιση, τα κιλά που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια και φυσικά στο γιο του. «Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν με πειράζει να αυτοτρολάρονται. Το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει ή το να σχολιάζουν πράγματα για αυτούς χωρίς να ξέρουν για ποιον λόγο έχουν βάλει τα κιλά. Οι φορές που έχω μαλώσει και δημοσίως με ανθρώπους είναι γιατί δεν χωράει αστείο στο γιατί κάποιος έχει πάρει τα κιλά» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής. Όπως παραδέχθηκε ο Γρηγό
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓρηγόρης Αρναούτογλου για τα περιττά κιλά: «Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, δεν χωράει αστείο»
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εξωτερική του εμφάνιση και τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια. «Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν με πειράζει να αυτοτρολάρονται. Το να τους κοροϊδεύουν με […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, δεν χωράει αστείο
Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια.
Διαβάστε το στο thebest.grΓρηγόρης Αρναούτογλου για κιλά: «Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, δεν χωράει αστείο»
Στην εξωτερική του εμφάνιση και τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια, αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη στην κάμερα του Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου.Στην εξωτερική του εμφάνιση και τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια, αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη στην κάμερα του Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου.«Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν με πειράζει να αυτοτρολάρονται. Το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓρηγόρης Αρναούτογλου για Ράνια Θρασκιά: «Χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκε δεύτερη στις εκλογές»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου για τη
To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ράνια Θρασκιά: «Χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκε δεύτερη στις εκλογές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου – Θέλω να δω τον γιο μου να μεγαλώνει
Στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα κιλά του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί, αλλά και να μιλήσει για τα προβλήματα που του έχουν προκαλέσει τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: Μιλάει για τα κιλά του – «Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για τα κιλά που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
Διαβάστε το στο neolaia.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: “Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο – Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου”
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα κιλά που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια και στον γιο του. “Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν με πειράζει να αυτοτρολάρονται. Το να τους κοροϊδεύουν με […]
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο – Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: «Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου – Δε χωράει αστείο»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για το θέμα των κιλών του και το πως αυτό έχει επηρεάσει την υγεία του.
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου – Δε χωράει αστείο» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com