Μπαλτάκος: «Λυπάμαι που δεν θα έχει κόσμο στο γήπεδο»

10:26 - 24/05/2023

O πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος απεύθυνε χαιρετισμό λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα αναφέρει σε αυτόν: Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου, Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σάς καλωσορίζω στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2023. Θέλω καταρχάς να απευθύνω […] The post Μπαλτάκος: «Λυπάμαι που δεν θα έχει κόσμο στο γήπεδο» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ίνγκασον: «Μας πονάει που δεν πήραμε το Κύπελλο»

Την απογοήτευσή του για την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας εξέφρασε ο Σβέριρ Ίνγκασον, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-0 σκορ από την...

Διαβάστε το στο Zougla

Μπαλτάκος: «Λυπάμαι που ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο, να είναι ένας αξέχαστος τελικός»

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, στο καλωσόρισμα του, στο ηλεκτρονικό match programm, εξέφρασε την λύπη του, που το τελικός θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, ενώ ευχήθηκε να γίνει ένας αξέχαστος τελικός με αρκετές συγκινήσεις. Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος στο ηλεκτρονικό match programm: «Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου, Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της […] The post Μπαλτάκος: «Λυπάμαι που ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο, να είναι ένας αξέχαστος τελικός» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Λουτσέσκου: «Είμαι ένοχος για ό,τι γίνεται στο γήπεδο»

Λουτσέσκου: «Είμαι ένοχος για ό,τι γίνεται στο γήπεδο» 25/05/2023 Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ και την απώλεια Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε τόσο για τον τελικό που έχασε η ομάδα του και τι έπαιξε ρόλο, για τις αλλαγές που έκανε και κατά πόσο βοήθησαν ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ. Απέφυγε όμως να απαντήσει στο πόσες κινήσεις χρειάζεται να γίνουν το καλοκαίρι ώστε η ομάδα του να εμφανιστεί καλύτερη τη νέα σεζόν. "Πρέπει να σας πω ότι ο μοναδικός υπεύθυνος για ό,τι γίνεται μέσα στο γήπεδο, είμαι εγώ. Οι παίκτες πιέζουν πολύ, ξεπερνούν τα όριά τους, κάποιες φορές. Ήταν μια δύσκολη σεζόν γι αυτούς, αλλ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»