Αντέδρασε η Νόνη Δούνια: «Συνεχίζετε να με ρωτάτε κάτι το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω»

08:30 - 24/05/2023

Για την ανάρτηση που έκανε χθες, σχετικά με τον όρο celebrity και τις ταμπέλες στους ανθρώπους, ρωτήθηκε η Νόνη Δούνια […] The post Αντέδρασε η Νόνη Δούνια: «Συνεχίζετε να με ρωτάτε κάτι το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ερώτηση που ενόχλησε τη Νόνη Δούνια: «Συνεχίζετε να με ρωτάτε κάτι το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω»

Την  Νόνη Δούνια συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και την ρώτησαν για την ανάρτηση που έκανε χθες, σχετικά με τον όρο celebrity και τις ταμπέλες στους ανθρώπους.    Την  Νόνη Δούνια συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και την ρώτησαν για την ανάρτηση που έκανε χθες, σχετικά με τον όρο celebrity και τις ταμπέλες στους ανθρώπους.    «Δεν θα συνεχίσω τις δηλώσεις μου πάνω σε αυτό. Τοποθετήθηκα δημοσίως, οπότε μένω στην ανάρτησή μου. Δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νόνη Δούνια: Η δυσαρέσκειά της για την ταμπέλα της celebrity – «Συνεχίζετε να με ρωτάτε κάτι το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω»

Από τους χαμένους της ΝΔ ήταν η Νόνη Δούνια που δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Η πρώην βουλευτής έχει δηλώσει πως θα συνεχίσει να μάχεται «για το καλό του Πειραιά και νησιά μας». Ωστόσο, την Τρίτη η Νόνη Δούνια θέλησε μέσα από ανάρτησή της να μιλήσει για τον […] The post Νόνη Δούνια: Η δυσαρέσκειά της για την ταμπέλα της celebrity – «Συνεχίζετε να με ρωτάτε κάτι το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε