Τάσος Παλαντζίδης: «Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν δύσκολος άνθρωπος»

17:22 - 23/05/2023

Ο Τάσος Παλαντζίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Τάσος Παλαντζίδης: «Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν δύσκολος άνθρωπος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Παλαντζίδης: Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν δύσκολος άνθρωπος

“Προσωπικά έχω υπομονή εάν κάτι δεν μου πάει καλά και πιστεύω ότι η σύγκρουση θα διαλύσει την δουλειά” δήλωσε ο Τάσος Παλαντζίδης. Ο Τάσος Παλαντζίδης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την συνεργασία του με τον Χάρυ Κλυνν και τον Λάκη Λαζόπουλο.  Ειδικότερα, ο Τάσος Παλαντζίδης ... Περισσότερα To άρθρο Τάσος Παλαντζίδης: Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν δύσκολος άνθρωπος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τάσος Παλαντζίδης: «Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν δύσκολος άνθρωπος»

«Επειδή ήταν και σαν παιδί ταυτόχρονα, μπορούσες να του δώσεις εσύ αυτό που θέλεις και να του δείξεις, ότι το αποφάσισε αυτός»

Διαβάστε το στο news.gr

Τάσος Παλαντζίδης για Χάρρυ Κλυνν: «Ήταν δύσκολος άνθρωπος»

Ο Τάσος Παλαντζίδης βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτολγου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλος για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και τον αείμνηστο Χάρρυ Κλυνν. «Είχε έναν εγωισμό» «Έχω κάνει τουλάχιστον πέντε, έξι θεατρικές παραγωγές με τον […] The post Τάσος Παλαντζίδης για Χάρρυ Κλυνν: «Ήταν δύσκολος άνθρωπος» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε