Ήβη Αδάμου: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τον Μιχάλη»

16:24 - 23/05/2023

Η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της «Ελένης» και μίλησε για όλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ήβη Αδάμου εξομολογείται πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουινέλη και βάζει ως προτεραιότητα την οικογένειαΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ήβη Αδάμου: Τρελά ερωτευμένη με τον Μιχάλη Κουϊνέλη – “Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον¨

Η Ήβη Αδάμου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κομμάτια που γράφει με τον αγαπημένο της Μιχάλη Κουϊνέλη,  λέγοντας πως πολλά από τα τραγούδια που της έχει γράψει είναι βιωματικά. “Είναι η αλήθεια μας και βιωματικά. Υπάρχουν διαφωνίες για τη μουσική κάποιες φορές αλλά με […] The post Ήβη Αδάμου: Τρελά ερωτευμένη με τον Μιχάλη Κουϊνέλη – “Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον¨ appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον»

Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Το "Δεν σε αφήνω" είναι ένα βιωματικό τραγούδι, το έγραψε ο Μιχάλης κάνοντας πλάκα στη κόρη μας, πως δεν την αφήνει»

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης είναι ένα από τα πιο όμορφα και γλυκά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και η σχέση τους μετράει πολλά χρόνια, ενώ έχουν μαζί και μια κόρη την Ανατολή. Η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στα τραγούδια που γράφει με τον σύντροφό […] The post Ήβη Αδάμου: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τον Μιχάλη» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες