Γιώργος Κοψιδάς: «Προφανώς θα έπαιζα σε παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη»

13:48 - 23/05/2023

Με αφορμή τη συμμετοχή στο J2US μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Τρίτης. Μέσα […] The post Γιώργος Κοψιδάς: «Προφανώς θα έπαιζα σε παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κοψιδάς: «Ο Γιώργος Κιμούλης αθωώθηκε, προφανώς θα έπαιζα σε μια παράσταση μαζί του»

Ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά και του Γιώργου Κιμούλη. Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, δήλωσε για τον Γεωργούλη: «Το τι έχει γίνει δεν το γνωρίζω, δεν ήμουν εκεί, οπότε δεν μπορώ και να εκφέρω άποψη». «Για μένα είναι ένα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Κοψιδάς: «Ο Γεωργούλης δεν είναι βίαιος – Θα έπαιζα με τον Κιμούλη»

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη αναφέροντας ότι πρόκειται για «ένα παιδί μόνο με χαμόγελο, καθόλου βίαιος, μες στην πλάκα, μες στον χαβαλέ». Τι είπε για τη θεατρική επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη. Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τόσο για τα αποτελέσματα των εκλογών όσο και την υπόθεση του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»