Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ένιωσα ότι έπρεπε να σταματήσω να τραγουδάω γιατί κορόιδευα τον εαυτό μου»
12:24 - 23/05/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βανέσα Αδαμοπούλου, το πρωινό της Τρίτης, στη Ράνια Θεοδωρακοπούλου και την κάμερα της […]
The post Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ένιωσα ότι έπρεπε να σταματήσω να τραγουδάω γιατί κορόιδευα τον εαυτό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βανέσα Αδαμοπούλου: Έλεγα να σταματήσω το τραγούδι, γιατί κορόιδευα και τον εαυτό μου και τους άλλους
«Αισθανθηκα ότι δεν βρίσκομαι στο μονοπάτι που θέλω» εξηγεί
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒανέσα Αδαμοπούλου: Η απόφαση να σταματήσει το τραγούδι και ο χωρισμός με τον Ιωάννη Παπαζήση
Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην εκπομπή...
Διαβάστε το στο ZouglaΒανέσα Αδαμοπούλου: Η απόφαση να σταματήσει το τραγούδι και ο χωρισμός με τον Ιωάννη Παπαζήση
Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στην περίοδο που σκεφτόταν να αφήσει το τραγούδι, τη σχέση με τον πρώην σύντροφό της και την καθημερινότητα με το παιδί της. Η τραγουδίστρια αρχικά, εξήγησε πως μετά το τραγούδι «Πάνω στην τρέλα μου» που ακούστηκε στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή» σκεφτόταν να σταματήσει την καριέρα της. […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr