Μαρία Λαζαρίδου: «Η Μαρία Μπέη έχει δημιουργήσει ένα δικό της επάγγελμα»

12:04 - 23/05/2023

Με αφορμή την αποχώρηση από το MasterChef, η Μαρία Λαζαρίδου μίλησε ζωντανά το πρωινό της Τρίτης στον αέρα της εκπομπής Breakfast@Star […] The post Μαρία Λαζαρίδου: «Η Μαρία Μπέη έχει δημιουργήσει ένα δικό της επάγγελμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Λαζαρίδου για Masterchef: Η Μπέη έχει δημιουργήσει δικό της επάγγελμα – Ο Ηλίας έπρεπε να νικήσει

“Βγαίνοντας από το MasterChef 5 δεν ήξερα τι με περιμένει έξω” εξηγεί η Μαρία Λαζαρίδου. Για την αποχώρηση από το MasterChef και την τελική πεντάδα του διαγωνισμού μίλησε, το πρωινό της Τρίτης, η Μαρία Λαζαρίδου ζωντανά στον αέρα της εκπομπής Breakfast@Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.  “Δεν είχα στεναχώρια την στιγμή της ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Λαζαρίδου για Masterchef: Η Μπέη έχει δημιουργήσει δικό της επάγγελμα – Ο Ηλίας έπρεπε να νικήσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρία Λαζαρίδου: "Η Μαρία Μπέη έχει δημιουργήσει ένα δικό της επάγγελμα"

"Φέτος ήξερα τι θα με περιμένει έξω από το MasterChef και ήξερα ότι έρχονται πολλά ωραία πράγματα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»