Γιώργος Γερολυμάτος για Κακέτση: «Τον έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγε… μίλα μου, αλλά εγώ δεν μπορώ να μιλάω»

08:48 - 23/05/2023

Στην κηδεία του Στηβ Κακέτση βρέθηκαν πολλοί καλοί του φίλοι, οι οποίοι συντετριμμένοι μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ αυτών, ο […] The post Γιώργος Γερολυμάτος για Κακέτση: «Τον έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγε… μίλα μου, αλλά εγώ δεν μπορώ να μιλάω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γερολυμάτος για Κακέτση: Λίγο πριν το θάνατό του δεν μίλαγε με κανέναν

«Τον έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγε… μίλα μου, αλλά εγώ δεν μπορώ να μιλάω», λέει ο Γιώργος Γερολυμάτος. Στην κηδεία του Στηβ Κακέτση βρέθηκαν πολλοί καλοί του φίλοι, οι οποίοι συντετριμμένοι μίλησαν στους δημοσιογράφους. Μεταξύ αυτών, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και ο Γιώργος Μαργαρίτης. «Είναι πολύ μεγάλη η απώλειά του. Ήταν ο τελευταίος ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Γερολυμάτος για Κακέτση: Λίγο πριν το θάνατό του δεν μίλαγε με κανέναν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Γερολυμάτος για Κακέτση: «Λίγο πριν το θάνατό του δεν μίλαγε με κανέναν»

Το τελευταίο αντίο στον Στηβ Κακέτση είπαν το μεσημέρι της Δευτέρας 22/05 συγγενείς και φίλοι του Στηβ Κακέτση, οι οποίοι συντετριμμένοι μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ αυτών, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και ο Γιώργος Μαργαρίτης. «Είναι πολύ μεγάλη η απώλειά του. Ήταν ο τελευταίος των… μοϊκανών της νύχτας. Λίγο πριν το θάνατό του […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Γερολυμάτος για Κακέτση: «Τον έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγε… μίλα μου, αλλά εγώ δεν μπορώ να μιλάω»

Συντετριμμένοι μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και ο Γιώργος Μαργαρίτης για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση.Συντετριμμένοι μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και ο Γιώργος Μαργαρίτης για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση.«Είναι πολύ μεγάλη η απώλειά του. Ήταν ο τελευταίος των… μοϊκανών της νύχτας. Λίγο πριν το θάνατό του δεν μίλαγε με κανέναν. Όταν τον έπαιρνα τηλέφωνο, μου έλεγε “μίλα μου, αλλά δεν μπορώ να μιλάω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»