Μπακογιάννη και Παππάς «αρπάχτηκαν» στον αέρα: «Αν δαγκώσουν την γλώσσα τους, θα πάθουν δηλητηρίαση»
01:40 - 23/05/2023
Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Παππάς ήταν καλεσμένοι στην «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη στο Mega και η […]
The post Μπακογιάννη και Παππάς «αρπάχτηκαν» στον αέρα: «Αν δαγκώσουν την γλώσσα τους, θα πάθουν δηλητηρίαση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εκλογές 2023: Κόντρα Μπακογιάννη-Παππά – «Εύχομαι να χάσετε» – «Αν στελέχη της ΝΔ δαγκώσουν τη γλώσσα τους, θα δηλητηριαστούν»
Στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του τηλεοπτικού σταθμού Mega που προβλήθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (22/5), βρέθηκαν καλεσμένοι της δημοσιογράφου Νίκης Λυμπεράκη, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησε ο Νίκος Παππάς σε μια προσπάθεια να αναλυθούν τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Οι δύο πολιτικοί ήρθαν σε αντιπαράθεση εκφράζοντας τις απόψεις τους, μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και ενόψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Ιουνίου. «Είμαι πολύ μετρημένος όταν χρησιμοποιώ εκφράσεις για το κόμμα μου και για τους πολιτικούς αντιπάλους. Όταν θέλουμε την τοξικότητα να την πολεμήσουμε, θα κοιτάμε και τον οίκο μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧαμός στον αέρα με Μπακογιάννη και Παππά: «Αν δαγκώσουν την γλώσσα τους, θα πάθουν δηλητηρίαση» – «Εύχομαι να χάσετε»
Kαλεσμένοι στην «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη στο Mega το βράδυ της Δευτέρας, ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Παππάς και οι τόνοι ανέβηκαν για τα καλά.Kαλεσμένοι στην «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη στο Mega το βράδυ της Δευτέρας, ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Παππάς και οι τόνοι ανέβηκαν για τα καλά.«Είμαι πολύ μετρημένος όταν χρησιμοποιώ εκφράσεις για το κόμμα μου και για τους πολιτικούς αντιπάλους. Όταν θέλουμε την τοξικότητα να την πολεμήσουμε, θα κοιτάμε και τον οίκο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚόντρα Μπακογιάννη – Παππά: «Εύχομαι να χάσετε» – «Αν στελέχη της ΝΔ δαγκώσουν τη γλώσσα τους, θα δηλητηριαστούν»
«Χρυσός χορηγός ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έστελνα λουλούδια, αλλά δεν είθισται για μια κυρία»
Διαβάστε το στο news.gr