Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες»
15:19 - 22/05/2023
Ο Φώτης Σεγουλόπουλος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, αναφέρθηκε στη χθεσινή εκλογική βραδιά, όπου ήταν καλεσμένος στο πολιτικό πάνελ […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σεργουλόπουλος: Ζητώ η οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες
«Όποια και αν είναι αυτή» τόνισε με αφορμή τον διάλογο που είχε με την Λένα Αλκαίου - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣεργουλόπουλος: «Ζητώ από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες»
Για το τι θα ήθελε από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις νέες εκλογές μίλησε σήμερα (22.05.2023) ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Το βράδυ των εκλογών, ο Φώτης Σεργουλόπουλος «πέρασε» από το πάνελ της ΕΡΤ. Μιλώντας για την παρουσία στην εκλογική βραδιά, ο παρουσιαστής εξέφρασε μια επιθυμία του προς τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει. ... Περισσότερα
To άρθρο Σεργουλόπουλος: «Ζητώ από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΦώτης Σεργουλόπουλος: Ζητώ από την καινούρια κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες
Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μονογονεϊκές οικογένειες αναφέρθηκε σήμερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από την εκπομπή του, ο οποίος μίλησε και για τον ρόλο που έχει ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για όλα αυτά τα θέματα. Παίρνοντας λίγο χρόνο από τον αέρα της εκπομπής του «Πρωΐαν σε είδον την μεσημβρίαν», που παρουσιάζει μαζί με την Τζένη Μελιτά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε πως «έχω μια δουλειά, για την οποία θέλω να μιλάω. Ταυτόχρονα, έχω μια ζωή, για την οποία πιστεύω ότι, λόγω της στάσης της, έχει δείξει έναν δρόμο. Το θεωρώ λίγο υποχρέωσή μου, εγώ που μπορώ να το κάνω, να είμαι ορατός στον έξω κόσμο». Ύστερα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στις εκλογές και στο τι ζήτησε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦώτης Σεργουλόπουλος προς νέα κυβέρνηση: «Ζητώ να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες»
Μια ημέρα μετά τις εκλογές, ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να κάνει μια έκκληση προς τη νέα κυβέρνηση για τις οικογένειες των ομόφυλων ζευγαριών μέσα από την εκπομπή του στην ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε: «Και εγώ έχω μια δουλειά, για την οποία θέλω να μιλάω, όταν έχω να πω κάτι για αυτό, αλλά ταυτόχρονα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ από την νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες»
Μια ημέρα με τις εκλογές, ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να κάνει μια έκκληση προς τη νέα
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ από την νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΦώτης Σεργουλόπουλος: Ζητώ από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες
Μαζί με τον παρουσιαστή συμφώνησε και η Λένα Αλκαίου
Διαβάστε το στο news.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες»
Για το ζήτημα της ορατότητας μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τη Λένα Αλκαίου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Με αφορμή τις εκλογές, ο παρουσιαστής κάλεσε την επόμενη κυβέρνηση να συνδράμει ώστε η οικογένειά του, ως μονογονεϊκή, να είναι ισότιμη με τις άλλες. «Ζητώ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες»
Ο παρουσιαστής είπε ότι ζήτησε από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά του, ως μονογονεϊκή, ώστε να είναι ισότιμες με τις υπόλοιπες οικογένειες.
Διαβάστε το στο neolaia.grΦώτης Σεργουλόπουλος: ¨Ζητώ από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες”
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απηύθυνε έκκληση στη νέα κυβέρνηση να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι οικογένειες των ομόφυλων ζευγαριών να είναι ισότιμες με τις άλλες οικογένειες. “Και εγώ έχω μια δουλειά, για την οποία θέλω να μιλάω, όταν έχω να πω κάτι για αυτό αλλά ταυτόχρονα έχω μια ζωή, η οποία πιστεύω έχει δείξει έναν […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: ¨Ζητώ από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΦώτης Σεργουλόπουλος: "Ζητώ από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες"
Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή
Διαβάστε το στο patrasevents.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ από την νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες»
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στην εκπομπή του για το θέμα της οικογένειας που έθεσε το βράδυ της Κυριακής (21/5) στο πολιτικό πάνε που ήταν καλεσμένος. Το μεσημέρι της Δευτέρας (22/5) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχτηκαν τη Λένα Αλκαίου και μιλώντας για θέματα οικογένειας στάθηκε στο θέμα που έθιξε το βράδυ της Κυριακής. […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ από την νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr