Ελένη Μενεγάκη: «Ψήφισα στο ίδιο σχολείο με τον Μητσοτάκη, τα δυο μου παιδιά ψήφισαν πρώτη φορά»

14:56 - 22/05/2023

Μία μέρα μετά τις Εθνικές Εκλογές 2023, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στους συνεργάτες της ότι ψήφισε στο ίδιο εκλογικό κέντρο […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Ψήφισα στο ίδιο σχολείο με τον Μητσοτάκη, τα δυο μου παιδιά ψήφισαν πρώτη φορά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελένη Μενεγάκη ψήφισε στο ίδιο εκλογικό κέντρο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Υπήρχαν κάμερες και με ρώτησαν πού ήμουν εγώ»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ότι ψήφισε στο ίδιο εκλογικό τμήμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Ελένη Μενεγάκη ψήφισε στο ίδιο εκλογικό κέντρο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Υπήρχαν κάμερες και με ρώτησαν πού ήμουν εγώ»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ότι ψήφισε στο ίδιο εκλογικό τμήμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην Κηφισιά, ενώ τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, Άγγελος και Λάουρα, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα για πρώτη φορά. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ψηφίζαμε στο ίδιο σχολείο. Δηλαδή […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Μενεγάκη: Στο ίδιο εκλογικό κέντρο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Υπήρχαν κάμερες και με ρώτησαν πού ήμουν εγώ»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ότι ψήφισε στο ίδιο εκλογικό τμήμα To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Στο ίδιο εκλογικό κέντρο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Υπήρχαν κάμερες και με ρώτησαν πού ήμουν εγώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Τα δυο μου παιδιά ψήφισαν για πρώτη φορά»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι ψήφισε παρέα με το παιδί της. Ο 20χρονος Άγγελος Λάτσιος και η 18χρονη κόρη της, Λάουρα ψήφισαν για πρώτη φορά σε εκλογές και η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έκαναν μια ολόκληρη συζήτηση πριν πάνε στο εκλογικό κέντρο. «Ψηφίζαμε στο ίδιο σχολείο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όταν πήγα να ψηφίσω το μεσημέρι […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Τα δυο μου παιδιά ψήφισαν για πρώτη φορά» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ετεοκλής Παύλου για Άκη Παυλόπουλο: «Δεν έχει καταλάβει τίποτα, ήταν η έννοια του μισαναπηρισμού»

Καίτη Κωνσταντίνου: Υποβασταζόμενη στην κηδεία η μητέρα της – Το συγκινητικό στεφάνι από τη Μαρία Καβογιάννη

Ανθή Βούλγαρη: Οι ευχές από τη Φαίη Σκορδά και όσα είπε ο γιατρός για τον τοκετό – Η συγκινητική ανάρτηση του συντρόφου της

Ο Βαγγέλης Περρής σε έξαλλη κατάσταση στο Πρωινό με τον Χάρη Ακριτίδη – «Τρέμω αυτή τη στιγμή»

Κατερίνα Καινούργιου – Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής: «Συγγνώμη, συνεχίστε οι υπόλοιποι»

Άρια Καλύβα και Φωτεινή Πετρογιάννη σε πρωτοφανή καβγά: «Υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – «Αναφέρεσαι στην ποιότητα της ακοής μου, να ανακαλέσεις»