Ελένη Γερασιμίδου: Κι εγώ διάσημη είμαι, γιατί δεν ήρθατε εκεί να με δείξετε που πήγα να ψηφίσω;
13:34 - 22/05/2023
«Να πούμε και τίποτα σοβαρό, μη δείχνετε τώρα ποιοι διάσημοι πήγαν να ψηφίσουν», σχολίασε η Ελένη Γερασιμίδου. Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν το πρωί της Δευτέρας η Ελένη Γερασιμίδου. Η γνωστή ηθοποιός και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ έκανε τη δική της τοποθέτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, ενώ δεν άφησε ασχολίαστα και ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Γερασιμίδου: Κι εγώ διάσημη είμαι, γιατί δεν ήρθατε εκεί να με δείξετε που πήγα να ψηφίσω; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Γερασιμίδου: Κι εγώ διάσημη είμαι, γιατί δεν ήρθατε εκεί να με δείξετε που πήγα να ψηφίσω;
«Να πούμε και τίποτα σοβαρό, μη δείχνετε τώρα ποιοι διάσημοι πήγαν να ψηφίσουν», σχολίασε η Ελένη Γερασιμίδου. Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν το πρωί της Δευτέρας η Ελένη Γερασιμίδου. Η γνωστή ηθοποιός και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ έκανε τη δική της τοποθέτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, ενώ δεν άφησε ασχολίαστα και […]
Διαβάστε το στο irafina.gr