Επιχείρηση… προσγείωσης στην Ντότμουντ εν όψει του «τελικού» για το πρωτάθλημα

12:52 - 22/05/2023

Η Ντόρτμουντ απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου στην Bundesliga μετά από έντεκα χρόνια, αλλά άπαντες θέλουν να περιορίσουν την… ευφορία μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος. Η χθεσινή νίκη επί της Άουγκσμπουργκ (3-0) σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα της Μπάγερν Μονάχου (3-1) από τη Λειψία, έφεραν την ομάδα της […] The post Επιχείρηση… προσγείωσης στην Ντότμουντ εν όψει του «τελικού» για το πρωτάθλημα first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο ενόψει του τελικού κυπέλλου

Έκκληση στους φίλους της να μην προσεγγίσουν καν το Πανθεσσαλικό Στάδιο απεύθυνε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενόψει του τελικού κυπέλλου.Έκκληση στους φίλους της να μην προσεγγίσουν καν το Πανθεσσαλικό Στάδιο απεύθυνε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενόψει του τελικού κυπέλλου.Όπως είναι γνωστό το ματς με τον ΠΑΟΚ (24/5) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και οι «κιτρινόμαυροι» με ανακοίνωσή τους κατέστησαν σαφές ότι εξαιρέσεις δεν γίνονται. Αναλυτικά: «Παρά την προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΚ να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Επιχείρηση… προσγείωσης στην Ντότμουντ εν όψει του «τελικού» για το πρωτάθλημα

Η Ντόρτμουντ απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου στην Bundesliga μετά από έντεκα χρόνια, αλλά άπαντες θέλουν να περιορίσουν την… ευφορία μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος. Η χθεσινή νίκη επί της Άουγκσμπουργκ (3-0) σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα της Μπάγερν Μονάχου (3-1) από τη Λειψία, έφεραν την ομάδα της […] The post Επιχείρηση… προσγείωσης στην Ντότμουντ εν όψει του «τελικού» για το πρωτάθλημα appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»