Σασμός: Backstage πλάνα από τον γάμο Αντώνη και Μαρίνας

10:38 - 22/05/2023

Στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς Σασμός βρέθηκε η κάμερα του Happy Day. Η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη συνομίλησε με τους ηθοποιούς […] The post Σασμός: Backstage πλάνα από τον γάμο Αντώνη και Μαρίνας appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σασμός: Backstage από τον γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας

Σασμός: Η κάμερα του «Happy Day» βρέθηκε στα γυρίσματα της σκηνής του γάμου της Μαρίνας και του Αντώνη που έμεινε στη μέση.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Σασμός: Backstage από το γλέντι του γάμου του Αντώνη και της Μαρίνας

Το γλέντι του γάμου του Αντώνη και της Μαρίνας στον «Σασμό», που διακόπηκε από το χέρι του Ευθύμη, πραγματοποιήθηκε τελικά και εκεί βρίσκονταν η κάμερα του «Happy Day».Ένα πραγματικό κρητικό γλέντι στήθηκε στη Βούλα για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, το αγαπημένο ζευγάρι του «Σασμού» που δεν πρόλαβε να χαρεί τον γάμο του, που βάφτηκε με αίμα από το χέρι του Ευθύμη Φαρμάκη. Το γλέντι στήθηκε στην καντίνα του Τόλη, η οποία, για τις ανάγκες της σειράς, υποδέχτηκε τους καλεσμένους του ζευγαριού στη Βούλα και ο Βασίλης Σκουλάς, ο κοσμαγάπητος τραγουδιστής και λυράρης, από τους πιο προβεβλημένους ερμηνευτές της κρητικής παραδοσιακής μουσικής σήμερα, βρέθηκε εκεί για να πρωτοστατήσει, ερμηνεύοντας τα τραγο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Σασμός: Backstage από τη συνέχεια του γάμου Μαρίνας και Αντώνη

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στο γλέντι και απαθανάτισε στιγμιότυπα από τη σειρά Σασμός, τα οποία θα προβληθούν προσεχώς. The post Σασμός: Backstage από τη συνέχεια του γάμου Μαρίνας και Αντώνη appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αναστάσης Ροϊλός: «Η ταινία έγινε αλλά εγώ αναγκάστηκα να φύγω»

Απόστολος Λύτρας στο Live News: «Μιλούσα με την πρώην σύζυγό μου όσο ήμουν στη φυλακή, όφειλε να βάλει το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο»

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Δημοσίευσε τα ομοφοβικά σχόλια για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει

Έλενα Τσαγκρινού: «Έσπασαν» τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων»

Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Μπέττυ Μαγγίρα

Γιώργος Καράβας: «Δεν έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά»