G7: Ο Μπάιντεν «ανυπομονεί» να συναντηθεί με τον Ζελένσκι στη σύνοδο στη Χιροσίμα

23:56 - 20/05/2023

Αμέσως μετά την αιφνιδιαστική άφιξή του στη Χιροσίμα, ο Ουκρανός πρόεδρος είχε αλλεπάλληλες επαφές με τους ηγέτες της G7

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

G7: Ο Τζο Μπάιντεν «ανυπομονεί» να συναντηθεί με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι

«Ανυπόμονος» δηλώνει για τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στη σύνοδο της G7 στη Χιροσίμα, αφού άνοιξε τον δρόμο για τις παραδόσεις, μελλοντικά, μαχητικών αεροσκαφών στο Κίεβο. Ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε ότι η συνάντηση του Τζο Μπάιντεν και του Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα γίνει ... Περισσότερα To άρθρο G7: Ο Τζο Μπάιντεν «ανυπομονεί» να συναντηθεί με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

G7: Ο Τζ. Μπάιντεν ανακοίνωσε στον Ζελένσκι νέο πακέτο βοήθειας

Νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία ανακοίνωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατά τη συνάντησή του με τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο περιθώριο της Συνόδου των G7 στην Ιαπωνία. Επιπλέον ο Τζο Μπάιντεν είπε στον ουκρανό Πρόεδρο πως οι Ηνωμένες Πολιτείες κάνουν ό,τι μπορούν για να ενισχύσουν την άμυνα της Ουκρανίας στον […]

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ζιζέλ Πελικό: Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση του δικαστηρίου - Ολοκληρώνονται οι καταθέσεις, το χρονικό της φρίκης

Γάζα: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες έπειτα από ισραηλινό πλήγμα εναντίον κτιρίου κατοικιών στη Μπέιτ Λαχία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Πολωνία απογειώνει μαχητικά εν μέσω «μαζικής επίθεσης» της Ρωσίας

Έφη Παπαθεοδώρου για Έλλη Λαμπέτη: Ήταν πολύ σπουδαία αλλά και δύσκολος άνθρωπος

Γιώργος Περρής: «Η συναυλία στο Παλλάς δεν είναι αμιγώς Χριστουγεννιάτικη αλλά πολυποίκιλη»

Ζόζεφιν για την προσωπική της ζωή: Όσοι μου βγάζουν τον κακό μου εαυτό δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται στη ζωή μου