Γιώργος Γερολυμάτος για Στηβ Κακέτση: «Δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε»

14:28 - 20/05/2023

Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών με την υγεία του να To άρθρο Γιώργος Γερολυμάτος για Στηβ Κακέτση: «Δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γερολυμάτος για Στηβ Κακέτση: «Δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε»

«Είμαι χαρούμενος με το συμβάν«

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Γερολυμάτος για Στηβ Κακέτση: «Ο Θεούλης ήθελε να αναπαύσει την ψυχούλα του»

Γιώργος Γερολυμάτος για Στηβ Κακέτση: «Το μοναδικό πράγμα που εύχομαι για τη ζωή μου είναι να έχω ένα ωραίο και…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γερολυμάτος για Στηβ Κακέτση: Είμαι χαρούμενος, δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε, είχε γίνει «φυτό»

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου», το μεσημέρι του Σαββάτου (20/05) και- μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην απώλεια του Στηβ Κακέτση και τις δύσκολες στιγμές που ζούσε τον τελευταίο καιρό.Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου», το μεσημέρι του Σαββάτου (20/05) και- μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην απώλεια του Στηβ Κακέτση και τις δύσκολες στιγμές που ζούσε τον τελευταίο καιρό.Όπως είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Είμαι χαρούμενος με το συμβάν. Δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε. Θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Γερολυμάτος για Στηβ Κακέτση: «Είμαι χαρούμενος με το συμβάν, δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για την απώλεια του Στηβ Κακέτση και τις δύσκολες […] The post Γιώργος Γερολυμάτος για Στηβ Κακέτση: «Είμαι χαρούμενος με το συμβάν, δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

«Δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε ο Στηβ Κακέτσης»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για την απώλεια του Στηβ Κακέτση και τις δύσκολες στιγμές που ζούσε τον τελευταίο καιρό. «Είμαι χαρούμενος με το συμβάν. Δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε. Θα στεναχωριόμουν πολύ αν ζούσε φυτό, όπως είχε γίνει τον τελευταίο καιρό» είπε αρχικά. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Είμαι χαρούμενος με το συμβάν«

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Η Βάσω Καζαντζίδη για την ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη: «Δεν ξεκατινιαζόμαστε, κανένα σχόλιο»

Μαρία Αναστασοπούλου: Οι δύσκολες συνεργασίες με Δημήτρη Οικονόμου και Γιώργο Παπαδάκη – Τα υπονοούμενα και οι εντάσεις

Γιώργος Πατούλης – Νάνσυ Κοιλού: Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Αμαλιάδας: «Έχω δει τόσα πράγματα στην καριέρα μου που δε μπορώ να αποκλείσω τίποτα»

Η Υβόννη Μπόσνιακ έγινε ρεπόρτερ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και πήρε συνέντευξη από τη Μαρία Μπεκατώρου

Halloween: Οι διάσημες φέτος μεταμφιέστηκαν σε… blokcbuster