Άφωνη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση»
11:48 - 20/05/2023
Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε η κάμερα του Opem Weekend. Η γοητευτική επιχειρηματίας ρωτήθηκε για την παρουσία στο Πρωινό με τον […]
The post Άφωνη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έμεινε άφωνη με δημοσιογράφο – «Είναι πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση»
Η κάμερα του Open Weekend συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία και ρωτήθηκε για την παρουσία στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα προ ολίγων ημερών και τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Στάθη Σχίζα, μετά τον χωρισμό τους.Η κάμερα του Open Weekend συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία και ρωτήθηκε για την παρουσία στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα προ ολίγων ημερών και τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Στάθη Σχίζα, μετά τον χωρισμό τους.«Ήμουν καλεσμένη, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Εντάξει, θα πω ότι ήταν πιο πολύ συνέντευξη αυτό το κάλεσμα. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: Για τον χωρισμό με τον Στάθη Σχίζα – «Είναι πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση»
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για το ενδεχόμενο να τη δούμε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό», αλλά και τη σχέση που έχει με τον Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό τους.
Διαβάστε το στο neolaia.gr