Μαρία Κορινθίου για Breakfast@star: «Ας ρωτήσουν την Ελένη Χατζίδου που την έχω πάρει ένα μήνα πριν τηλέφωνο»

11:40 - 20/05/2023

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου έκανε δηλώσεις η Μαρία Κορινθίου, που απάντησε και για τα όσα […] The post Μαρία Κορινθίου για Breakfast@star: «Ας ρωτήσουν την Ελένη Χατζίδου που την έχω πάρει ένα μήνα πριν τηλέφωνο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Κορινθίου: Να ρωτήσουν την Έλενα Χατζίδου αν θα κάνω το «Breakfast@star»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου έκανε δηλώσεις η Μαρία Κορινθίου, που απάντησε και για τα όσα ακούστηκαν στον αέρα του «Breakfast@star». «Θα το πω άλλη μία και τελευταία φορά, γιατί άκουσα ότι κάποιοι μπερδεύονται, προφανώς ο καθένας όπου η αντίληψή του φτάνει. Έχω συγκεκριμένο συμβόλαιο με το κανάλι μου και από την αρχή ήταν ξεκάθαρος ο τρόπος που θα έμπαινα εμβόλιμα στο Πρωινό», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου. Η Μαρία Κορινθίου είπε στη συνέχεια: «Τα ρεπορτάζ που λένε ότι κάνουν δεν υφίστανται, είναι ουσιαστικά… πηγαδοκουτσομπολορεπορτάζ. Αυτός που είπε τα πράγματα ως έχουν είναι ο Κώστας Τσουρός. Δυστυχώς για κάποιους, η απόγνωση φαίνεται. Ας μου πουν τι δι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»