Μαρία Κορινθίου για Breakfast@star: «Ας ρωτήσουν την Ελένη Χατζίδου που την έχω πάρει ένα μήνα πριν τηλέφωνο»
11:40 - 20/05/2023
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου έκανε δηλώσεις η Μαρία Κορινθίου, που απάντησε και για τα όσα […]
The post Μαρία Κορινθίου για Breakfast@star: «Ας ρωτήσουν την Ελένη Χατζίδου που την έχω πάρει ένα μήνα πριν τηλέφωνο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κορινθίου: Να ρωτήσουν την Έλενα Χατζίδου αν θα κάνω το «Breakfast@star»
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου έκανε δηλώσεις η Μαρία Κορινθίου, που απάντησε και για τα όσα ακούστηκαν στον αέρα του «Breakfast@star». «Θα το πω άλλη μία και τελευταία φορά, γιατί άκουσα ότι κάποιοι μπερδεύονται, προφανώς ο καθένας όπου η αντίληψή του φτάνει. Έχω συγκεκριμένο συμβόλαιο με το κανάλι μου και από την αρχή ήταν ξεκάθαρος ο τρόπος που θα έμπαινα εμβόλιμα στο Πρωινό», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου. Η Μαρία Κορινθίου είπε στη συνέχεια: «Τα ρεπορτάζ που λένε ότι κάνουν δεν υφίστανται, είναι ουσιαστικά… πηγαδοκουτσομπολορεπορτάζ. Αυτός που είπε τα πράγματα ως έχουν είναι ο Κώστας Τσουρός. Δυστυχώς για κάποιους, η απόγνωση φαίνεται. Ας μου πουν τι δι
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr