Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Δεν με φλερτάρουν ιδιαίτερα, αλλά είμαι ανοιχτή σε όλα»

19:36 - 19/05/2023

Την Αντριάνα Παρασκευοπούλου υποδέχεται το Σάββατο 20/5 η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμάδες». Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στους δίδυμους γιους της, στη σχέση τους, ενώ αποκαλύπτει αν οι άντρες την φλερτάρουν. «Είναι πολύ ωραίο να είμαι μητέρα δίδυμων αγοριών. Ήταν πολύ κουραστικά στην αρχή, αλλά όταν περάσει το πρώτο διάστημα, ήταν ωραία. Τα αγόρια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Δεν με φλερτάρουν ιδιαίτερα, αλλά είμαι ανοιχτή σε όλα»

Την Αντριάνα Παρασκευοπούλου υποδέχεται το Σάββατο (20/5) η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμάδες»...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν με κατηγορήσεις ότι σε κλέβω κι εγώ αντ’ αυτού σου δώσω χρήματα για να μην πάμε στο δικαστήριο, άρα είμαι καλό κορόιδο»

Ελένη Χατζίδου: Στο νοσοκομείο και η ίδια μετά την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Make a Wish: Οι Έλληνες celebrities που έδωσαν το παρών στον καθιερωμένο ετήσιο περίπατο Walk of Wishes 2025 στην Αθήνα

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Είναι ένας βαθύτατα φιλικός και συναισθηματικός άνθρωπος»

Νέα Σελήνη στον Ταύρο 27/04 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ναταλία Γερμανού: Αποκαλύπτει για τις πασχαλινές της διακοπές – Με ποιο πασίγνωστο ζευγάρι διασκέδασε