Κατάθλιψη: Ποιες «υγιεινές» τροφές αυξάνουν τον κίνδυνο
17:06 - 19/05/2023
Η διατροφή μπορεί να επηρεάσει και την ψυχική υγεία. Υπάρχουν τροφές για παράδειγμα που αυξάνουν τον κίνδυνο για κατάθλιψη. Όπως βρήκαν Αυστραλοί επιστήμονες είναι οι υπερεπεξεργασμένες τροφές. Ειδικότερα, όσοι ακολουθούν διατροφή η οποία περιλαμβάνει κατά 30% και πάνω επεξεργασμένες τροφές, διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης. Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται πλέον πολλά και διαφορετικά […]
The post Κατάθλιψη: Ποιες «υγιεινές» τροφές αυξάνουν τον κίνδυνο appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr