Συγκινεί ο Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Νομίζω ότι αυτοί που θέλουν συνειδητά ένα παιδί, είναι οι καλύτεροι γονείς – Δυσκολευτήκαμε να γίνουμε γονείς»

16:34 - 19/05/2023

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ο ταλαντούχος ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης και η σύζυγός του Δέσποινα Μαραγκουδάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να αποκτήσουν το μονάκριβο παιδί τους. Βασίλης Χαλακατεβάκης: Περάσαμε μια εξαετία δύσκολη «Είμαστε από τα ζευγάρια που δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να φέρουμε στον κόσμο […] Το άρθρο Συγκινεί ο Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Νομίζω ότι αυτοί που θέλουν συνειδητά ένα παιδί, είναι οι καλύτεροι γονείς – Δυσκολευτήκαμε να γίνουμε γονείς» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Σύλληψη 2 μελών συμμορίας που προμήθευε ναρκωτικά σε μικροεμπόρους στη Δυτική Αττική

Ισπανία: Στα 3,5 δισ. οι αποζημιώσεις- Ανοίγουν τα πρώτα καταστήματα

Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Στον Ευαγγελισμό σήμερα η Ανακρίτρια για να πάρει κατάθεση από την 33χρονη

Κίνηση: Ακινησία και σήμερα στους δρόμους – Που υπάρχουν προβλήματα

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη – Στο σημείο η Πυροσβεστική 

Νέα Ιωνία: «Δε θέλω να μιλήσω με κανέναν από το σχολείο – Έχω κάνει μήνυση» λέει ο πατέρας του 12χρονου