Στάθης Σχίζας: «Η Αλεξάνδρα πήρε κάποια έπιπλα και κάποια έμειναν»
13:18 - 19/05/2023
Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη «Super Κατερίνα» και στον Αλέξη Μπαρτζώκα. «Είμαι […]
The post Στάθης Σχίζας: «Η Αλεξάνδρα πήρε κάποια έπιπλα και κάποια έμειναν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στάθης Σχίζας: «Το σπίτι χωρίς την Αλεξάνδρα είναι λίγο άδειο»
Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, με το μοντέλο και Influencer να μετακομίζει μόνη της σε νέο σπίτι. Ο νικητής του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Είμαι μια χαρά, η ζωή προχωράει. Με […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣχίζας: «Το σπίτι χωρίς την Αλεξάνδρα είναι λίγο άδειο – Πήρε κάποια έπιπλα και κάποια έμειναν»
Για τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μίλησε ο Στάθης Σχίζας, στη «Super Κατερίνα» και στον Αλέξη Μπαρτζώκα.Για τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μίλησε ο Στάθης Σχίζας, στη «Super Κατερίνα» και στον Αλέξη Μπαρτζώκα.«Είμαι μια χαρά, όλα καλά κι η ζωή προχωράει. Είμαι εδώ για την προπονησούλα μου. Έχω κρατήσει τα τυπικά με την Αλεξάνδρα. Ήμασταν τόσο διάστημα μαζί. Τι κάνεις, καλά είσαι; Αυτό. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr