Κατερίνα Καινούργιου: «Κυρία Διαλυνά σας ζητώ προσωπικά συγγνώμη»
11:42 - 19/05/2023
Πριν από κάποια χρόνια η Ρίκα Διαλυνά ήρθε αντιμέτωπη με έναν άνθρωπο που προσπάθησε να την στραγγαλίσει σύμφωνα και με […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Κυρία Διαλυνά σας ζητώ προσωπικά συγγνώμη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καινούργιου σε Διαλυνά: «Ζητάω προσωπικά συγγνώμη»
H Ρίκα Διαλυνά μίλησε στον αέρα της εκπομπής,Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου για την περιπέτεια που έζησε με τον…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Καινούργιου σε Ρίκα Διαλυνά: «Ζητάω προσωπικά συγγνώμη, τώρα μιλάτε μαζί μου»
Για την περιπέτεια που έζησε με τον παραλίγο στραγγαλιστή της κλήθηκε να μιλήσει η Ρίκα Διαλυνά στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 19/5. Η ηθοποιός ξεκίνησε να μιλά για την καριέρα της, όταν η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει πιο συγκεκριμένα για τον εφιάλτη που έζησε στο σπίτι της στο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Καινούργιου σε Ρίκα Διαλυνά on air: «Ζητάω προσωπικά συγγνώμη, τώρα μιλάτε μαζί μου»
Για την περιπέτεια που έζησε με τον παραλίγο στραγγαλιστή της κλήθηκε να μιλήσει η Ρίκα Διαλυνά
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου σε Ρίκα Διαλυνά on air: «Ζητάω προσωπικά συγγνώμη, τώρα μιλάτε μαζί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚαινούργιου σε Διαλυνά: «Ζητάω προσωπικά συγγνώμη»
H Ρίκα Διαλυνά μίλησε στον αέρα της εκπομπής,Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου για την περιπέτεια που έζησε με τον παραλίγο στραγγαλιστή της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΚαινούργιου σε Διαλυνά: «Ζητάω προσωπικά συγγνώμη»
H Ρίκα Διαλυνά μίλησε στον αέρα της εκπομπής,Super Κατερίνα και…
Διαβάστε το στο onsports.grΚατερίνα Καινούργιου: "Κυρία Διαλυνά σας ζητώ προσωπικά συγγνώμη"
"Τι ακούσατε από εμάς; Μήπως είδατε κάποια άλλη εκπομπή και σας μίλησε άσχημα κάποιος άλλος;"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr