Άντζελα Δημητρίου για Στηβ Κακέτση: Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη
11:12 - 19/05/2023
Συγκλονισμένη η Άντζελα Δημητρίου από το θάνατο του Στηβ Κακέτση, ενός από τους ανθρώπους που συνέδεσαν το όνομά τους με την αθηναϊκή νύχτα. Η «λαίδη» ράγισε καρδιές με την ανάρτησή της. Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε χθες (18.05.2023) από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών. «Τα ομορφότερά μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου» αναφέρει μεταξύ άλλων ... Περισσότερα
To άρθρο Άντζελα Δημητρίου για Στηβ Κακέτση: Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άντζελα Δημητρίου για Στηβ Κακέτση: Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα…
Η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρέτησε τον Στηβ Κακέτση με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε μία πολύχρονη σχέση με τον επιχειρηματία στη νυχτερινή διασκέδαση και την εστίαση. Μία σχέση με θυελλώδη στοιχεία και πολλή αγάπη και από τους δύο. Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από την ζωή χθες Πέμπτη […]
The post Άντζελα Δημητρίου για Στηβ Κακέτση: Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΗ Άντζελα Δημητρίου αποχαιρετά τον Στηβ Κακέτση: «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη»
Η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρέτησε τον Στηβ Κακέτση με μια συγκινητική ανάρτηση στο InstagramΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr