Βουρκωμένος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν πήγα να δω τον Στηβ Κακέτση στο νοσοκομείο, ζητάω συγγνώμη, λάθος μου»

10:54 - 19/05/2023

Ο Στηβ Κακέτσης πέθανε σε ηλικία 73 ετών και η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα To άρθρο Βουρκωμένος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν πήγα να δω τον Στηβ Κακέτση στο νοσοκομείο, ζητάω συγγνώμη, λάθος μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Του ζητώ συγγνώμη» - O Γιώργος Λιάγκας βούρκωσε για τον Στηβ Κακέτση στην εκπομπή του

Μιλώντας για τον Στηβ Κακέτση, που πέθανε χτες (18.05.2023) σε ηλικία 73 ετών, ο Γιώργος Λιάγκας βούρκωσε στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό». Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια και τον Στηβ Κακέτση και παράλληλα ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν το επισκέφτηκε στο νοσοκομείο.  «Δεν πήγα να τον δω. Και ... Περισσότερα To άρθρο «Του ζητώ συγγνώμη» - O Γιώργος Λιάγκας βούρκωσε για τον Στηβ Κακέτση στην εκπομπή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν πήγα να δω τον Στηβ Κακέτση στο νοσοκομείο, ζητάω συγγνώμη, λάθος μου»

Στη σημερινή έναρξη της εκπομπής...

Διαβάστε το στο Zougla

Συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν πήγα να δω τον Στηβ Κακέτση στο νοσοκομείο, ζητάω συγγνώμη, λάθος μου»

Στη σημερινή έναρξη της εκπομπής «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στον θάνατο του Στηβ Κακέτση, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 73 ετών μετά από προβλήματα που είχε με την υγεία του. Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος συνδεόταν με βαθιά φιλία με τον επιχειρηματία αποκάλυψε πληροφορίες για τους τελευταίους μήνες της ζωής του, την κηδεία αλλά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν πήγα να δω τον Στηβ Κακέτση στο νοσοκομείο, ζητάω συγγνώμη, λάθος μου»

Ο Στηβ Κακέτσης πέθανε σε ηλικία 73 ετών και η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 4 το μεσημέρι, χωρίς να γίνονται γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τις αποκαλύψεις για τους τελευταίους μήνες της ζωής του επιχειρηματία και φίλου του, ζήτησε συγγνώμη δημόσια που δεν πήγε να τον δει στο νοσοκομείο. Ιδιαιτέρως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια