Εκλογές 2023 – Τσίπρας: Μόνο αγάπη για τον Διονύση Σαββόπουλο – Δικαίωμά του να εκφέρει την άποψή του
10:16 - 19/05/2023
Για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, για τον Διονύση Σαββόπουλο και τις δηλώσεις του, για το «τάργκετ» γκρουπ του αλλά και για την επαφή με τον κόσμο μίλησε το πρωί της Παρασκευής (19/5) σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση στο πλατό του ΣΚΑΪ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας μας» και σημείωσε ότι για πρώτη φορά σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο εμφανίσθηκε σε εκπομπές «μεσημεριανές». «Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας» Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε και χαιρετίσματα στη μαμά της Φαίης, στο Κιλκίς, που είναι το… τάργκετ γκρουπ του, όπως είπε χαμογελαστά. «Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας, έτσ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Τσίπρας: Η δήλωση για τον Διονύση Σαββόπουλο μετά τις αντιδράσεις
Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαιής Σκορδά...
Διαβάστε το στο ZouglaΑλέξης Τσίπρας: Η δήλωση για τον Διονύση Σαββόπουλο μετά τις αντιδράσεις
Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαιής Σκορδά ήταν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά θέση, για τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος είπε πως ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. «Εγώ θέλω να εκφράσω μόνο θετικά συναισθήματα για τον Διονύση Σαββόπουλο. Να […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑλέξης Τσίπρας: «Μόνο αγάπη και εκτίμηση για τον Διονύση Σαββόπουλο»
Για τον Διονύση Σαββόπουλο μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στη Φαίη Σκορδά.Για τον Διονύση Σαββόπουλο μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στη Φαίη Σκορδά.«Εγώ θέλω να εκφράσω μόνο θετικά συναισθήματα για τον Διονύση Σαββόπουλο. Να του ευχηθώ και περαστικά γιατί είχε μια περιπέτεια με την υγεία του. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει την πολιτική του άποψη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕκλογές 2023 – Τσίπρας: «Αγάπη για τον Σαββόπουλο – Ο Κατρούγκαλος εκτός, αλλά ο Καραμανλής εντός»
«Μόνο αγάπη για τον Διονύση Σαββόπουλο, έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει για τις δηλώσεις του γνωστού συνθέτη, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. «Μόνο θετικά έχω να σχολιάσω εγώ για τον Διονύση Σαββόπουλο, κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει […]
The post Εκλογές 2023 – Τσίπρας: «Αγάπη για τον Σαββόπουλο – Ο Κατρούγκαλος εκτός, αλλά ο Καραμανλής εντός» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΑλέξης Τσίπρας: Απαντά πρώτη φορά για τον Διονύση Σαββόπουλο μετά τις αντιδράσεις
Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχτηκε την Παρασκευή 19/5 η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της, «Πρωινό μας». Ο
To άρθρο Αλέξης Τσίπρας: Απαντά πρώτη φορά για τον Διονύση Σαββόπουλο μετά τις αντιδράσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλέξης Τσίπρας: Μόνο αγάπη για τον Διονύση Σαββόπουλο – Δικαίωμά του να εκφέρει την άποψή του
«Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας, έτσι οφείλει να τις βλέπει κάθε πολιτικός»
Διαβάστε το στο news.grΕκλογές 2023 – Τσίπρας: «Αγάπη για τον Σαββόπουλο – Ο Κατρούγκαλος εκτός, αλλά ο Καραμανλής εντός»
«Μόνο θετικά έχω να σχολιάσω εγώ για τον Διονύση Σαββόπουλο, κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει την πολιτική του άποψη και να την εκφράζει», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας. «Ο Κατρούγκαλος που έκανε ένα λάθος εκτός, ο Καραμανλής των Τεμπών εντός ψηφοδελτίων», είπε χαρακτηριστικά. «Μόνο αγάπη για τον Διονύση Σαββόπουλο, έχει δικαίωμα να λέει την άποψή […]
The post Εκλογές 2023 – Τσίπρας: «Αγάπη για τον Σαββόπουλο – Ο Κατρούγκαλος εκτός, αλλά ο Καραμανλής εντός» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
Διαβάστε το στο lamianow.gr