Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση: «O μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα»
09:42 - 19/05/2023
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του αλλά και όσους βρίσκονταν κοντά του. Ο Στηβ Κακέτσης, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και τελικά δεν άντεξε, αφήνοντας σήμερα την τελευταία του πνοή. Ο Στήβ Κακέτσης, για πολλά χρόνια υπήρξε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου για τον θάνατο του Στιβ Κακέτση: «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη»
Η απώλεια του Στιβ Κακέτση συγκλόνισε την Άντζελα Δημητρίου, η οποία τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση.
Διαβάστε το στο GazzettaΣυγκινεί η Άντζελα Δημητρίου για το θάνατο του Στηβ Κακέτση: «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη»
Ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης πέθανε σε ηλικία 73 ετών. Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε επί σειρά ετών παντρεμένος με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία είχε αποκτήσει και ένα γιο προτού αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μια από τις πιο γνωστές σχέσεις του Στηβ Κακέτση ήταν με την Άντζελα Δημητρίου. Η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρέτησε τον Στηβ Κακέτση με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram: «Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωης μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα …” Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου…Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδίκες στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότερα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Άντζελα Δημητρίου αποχαιρετά τον Στηβ Κακέτση: «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη»
«Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου!»
Διαβάστε το στο news.grΤο «αντίο» της Άντζελας Δημητρίου στον Στηβ Κακέτση: «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη!»
Ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από προβλήματα στην υγεία του, καθώς είχε επιδεινωθεί σοβαρά, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάρτιο. Η Άντζελα Δημητρίου, με τη οποία διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση στο παρελθόν, θέλησε να του πει «αντίο» με τον δικό της τρόπο. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στα social […]
The post Το «αντίο» της Άντζελας Δημητρίου στον Στηβ Κακέτση: «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη!» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr