Τσακαλώτος για Κατρούγκαλο: Ήταν λάθος – Μου κάνει εντύπωση που δεν μου το είχε πει
09:22 - 19/05/2023
Στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» του ANT1 μίλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όπου σχολίασε τις αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του Γιώργου…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άδειασμα Τσακαλώτου σε Κατρούγκαλο: Ήταν λάθος – Δεν μου είχε πει ποτέ την άποψη που εξέφρασε
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στενός συνεργάτης του Γιώργου Κατρούγκαλου στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ άδειασε σήμερα τον πρώην υπουργό, μιλώντας στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» στον ΑΝΤ1.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΤσακαλώτος για Κατρούγκαλο: Ήταν λάθος – Μου κάνει εντύπωση που δεν μου το είχε πει
Στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» του ANT1 μίλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όπου σχολίασε τις αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον αν η δήλωση του κ. Κατρούγκαλου είναι κάποια κρυφή ατζέντα είπε χαρακτηριστικά: «Αν είναι κρυφό είναι τόσο […]
The post Τσακαλώτος για Κατρούγκαλο: Ήταν λάθος – Μου κάνει εντύπωση που δεν μου το είχε πει appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr