Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στηβ Κακέτση: «Όταν έκλεισε το μαγαζί στα νότια προάστια, δεν το άντεξε, του κόστισε»
08:56 - 19/05/2023
Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, όπως έγινε γνωστός χθες 18/5.
To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στηβ Κακέτση: «Όταν έκλεισε το μαγαζί στα νότια προάστια, δεν το άντεξε, του κόστισε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στηβ Κακέτσης: «Όταν έκλεισε το μαγαζί στα νότια, δεν το άντεξε» -Τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο Happy Day για τον Στηβ Κακέτση που γνώριζε προσωπικά, καθώς της είχε δώσει πολλές συνεντεύξεις…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό το πράγμα δεν το άντεξε ο Στηβ Κακέτσης»
Μέσα από το Happy Day θέλησε να πει το δικό της αντίο στον Στηβ Κασκέτση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.Μέσα από το Happy Day θέλησε να πει το δικό της αντίο στον Στηβ Κασκέτση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.«Θέλω να μιλήσω για αυτόν τον άνθρωπο που έχει τύχει και τον έχω γνωρίσει. Αναφέρομαι στον Στηβ Κακέτση, ο οποίος στα χρόνια του Alter, μου είχε δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις που έχουν συζητηθεί. Αυτό που ξέραμε πάντα, όσοι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό το πράγμα δεν το άντεξε ο Στηβ Κακέτσης»
Το δικό της αντίο θέλησε να πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day στον Στηβ Κασκέτση, που έφυγε […]
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό το πράγμα δεν το άντεξε ο Στηβ Κακέτσης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣταματίνα Τσιμτσιλή για Στηβ Κακέτση: «Όταν έκλεισε το μαγαζί στα νότια προάστια, δεν το άντεξε»
Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Παρασκευής, μίλησε για τη γνωριμία τους μέσα από την εκπομπή Happy Day. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους λόγους που ο γνωστός επιχειρηματίας έπεσε ψυχολογικά: «Στα χρόνια του Alter μού είχε δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις που έχουν συζητηθεί. Πάντα […]
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στηβ Κακέτση: «Όταν έκλεισε το μαγαζί στα νότια προάστια, δεν το άντεξε» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr