Κατερίνα Διδασκάλου: Το τέλος στο «Μαύρο ρόδο» και οι τηλεοπτικές προτάσεις
21:14 - 18/05/2023
Η Κατερίνα Διδασκάλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωροκοπούλου, την Παρασκευή, με αφορμή το επερχόμενο […]
The post Κατερίνα Διδασκάλου: Το τέλος στο «Μαύρο ρόδο» και οι τηλεοπτικές προτάσεις appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Διδασκάλου: «Το "Μαύρο Ρόδο" δεν θα συνεχιστεί»
Η ηθοποιός μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και το τέλος της σειράς
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚατερίνα Διδασκάλου: Το τέλος στο «Μαύρο ρόδο» και οι τηλεοπτικές προτάσεις
Όσα αποκάλυψε με φειδώ η ηθοποιός για το τηλεοπτικό της μέλλον
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει για το «Το Μαύρο Ρόδο»: «Δεν θα συνεχιστεί, έχω προτάσεις για του χρόνου»
Η Κατερίνα Διδασκάλου πρωταγωνιστεί φέτος στη δημοφιλή σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο». Η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star επιβεβαίωσε ότι το σήριαλ δεν θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν. «Έχει ανακοινωθεί ότι το Μαύρο Ρόδο δεν θα συνεχιστεί. Ο ρόλος της Φιλαρέτης είναι υπέροχος και πολύ διαφορετικός. Μου έχουν γίνει προτάσεις για του […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Διδασκάλου: «Το Μαύρο Ρόδο δεν θα συνεχιστεί – Έχω προτάσεις για του χρόνου»
Η Κατερίνα Διδασκάλου πρωταγωνιστεί φέτος στη δημοφιλή σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο». Η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας
To άρθρο Κατερίνα Διδασκάλου: «Το Μαύρο Ρόδο δεν θα συνεχιστεί – Έχω προτάσεις για του χρόνου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Διδσκάλου: Το τέλος του Μαύρου Ρόδου και οι προτάσεις
Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για το φινάλε του Μαύρου Ρόδου αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για την επόμενη σεζόν.
The post Κατερίνα Διδσκάλου: Το τέλος του Μαύρου Ρόδου και οι προτάσεις appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com