Γιώργος Δασκαλάκης: «Σου ζητάω συγνώμη που αρρώστησα» – Το συγκινητικό μήνυμα στην σύντροφό του

18:36 - 18/05/2023

Τη δική του γενναία μάχη με τον καρκίνο δίνει ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης ενώ στο πλευρό του στέκεται η σύντροφός του Μαρία Ντινόρη. Το ζευγάρι σήμερα κλείνει 3 χρόνια σχέσης και η Μαρία Ντινόρη προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση ενώ η απάντηση του τραγουδιστή ήταν ακόμα πιο συγκινητική. Η σύντροφος του Γιώργου Δασκαλάκη ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στην λεζάντα: «Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια μπήκες στη ζωή μου βασικά έκανες έφοδο, άγγελε μου!!!! Εκείνη την ημέρα σαν σήμερα δηλαδή, σου έδωσα μια υπόσχεση γονατιστή στον Ταξιάρχη… Να μην σ αφήσω ποτέ μέχρι να πεθάνουμε. Τηρώ την υπόσχεση μου και μας εύχομαι Χρόνια μας πολλά καρδιά μου με υγεία και γρήγορη ανάρρωση Για π

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Λίβανος: Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ισραηλινά πυρά στην Τύρο

Πανάκριβος δημιουργός για Ολυμπιακό – Ζήτησε συμβόλαιο 2.8 εκατ. από… Παναθηναϊκό!

Αψιμαχίες Αντώναρου με υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ στην πόρτα – Ένταση με σπρωξίματα και λιποθυμίες

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 89-94: Κόκκινη νίκη – απάντηση στο OAKA με Φουρνιέ

Τι περίεργο συμβαίνει σε 12 ανεπτυγμένους πολιτισμούς που συνδέεται με τους σεισμούς

Ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ