Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ηλία Μαμαλάκη: «Σας στεναχωρήσαμε, το φέρω βαρέως σε όλη την ζωή μου»
16:50 - 18/05/2023
Την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνάντησε ο Ηλίας Μαμαλάκης, το απόγευμα της Πέμπτης, στην ΕΡΤ. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της […]
The post Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ηλία Μαμαλάκη: «Σας στεναχωρήσαμε, το φέρω βαρέως σε όλη την ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ηλία Μαμαλάκη: «Έκλαψα τόσο πολύ από τη στεναχώρια μου…»
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εξομολογήθηκε ένα άγνωστο περιστατικό και εξήγησε πως έκλαιγε που πλήγωσε τον καλεσμένο της Ηλία Μαμαλάκη.
Διαβάστε το στο in.grΝάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ηλία Μαμαλάκη: «Σας στεναχωρήσαμε, το φέρω βαρέως σε όλη την ζωή μου»
Την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνάντησε ο Ηλίας Μαμαλάκης, το απόγευμα της Πέμπτης, στην ΕΡΤ. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της κουβέντας, οι δυο παρουσιαστές θέλησαν να αναφερθούν σε μια παλαιότερη
Την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνάντησε ο Ηλίας Μαμαλάκης, το απόγευμα της Πέμπτης, στην ΕΡΤ. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της κουβέντας, οι δυο παρουσιαστές θέλησαν να αναφερθούν σε μια παλαιότερη Ειδικότερα, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήσαστε και οι δυο μαζί μία από τις πρώτες μου δημοσιογραφικές εμπειρίες. Την εποχή εκείνη μείναμε αρκετά […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr