Τάσος Χαλκιάς: “Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55”
15:48 - 18/05/2023
Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Ο γνωστός ηθοποιός επισήμανε ότι είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του, παραδέχτηκε ότι απολαμβάνει τη μοναχικότητά του και εξήγησε γιατί δεν έχει γιορτάσει σχεδόν ποτέ τα γενέθλιά του. “Η τηλεόραση με βαρέθηκε. Δεν έχω προτάσεις, παρ’ ότι γίνονται δουλειές που έχουν ανάγκη από ρόλους του δικού μου […]
The post Τάσος Χαλκιάς: “Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55” appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Χαλκιάς: «Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55»
«Δεν έχω γιορτάσει σχεδόν ποτέ τα γενέθλιά μου, γιατί δεν με ευχαριστεί» συμπλήρωσε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤάσος Χαλκιάς: «Θεωρώ γελοίο ο άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και η γυναίκα μετά τα 55, είναι βλακώδες» (vid)
Ο ηθοποιός μίλησε για όλα και τόνισε ότι ο ίδιος δεν γιορτάζει τα γενέθλιά του, απλώς δέχεται τις ευχές των οικείων του.
Διαβάστε το στο GazzettaΤάσος Χαλκιάς: «Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55»
O Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα όπου δηλώνει ερωτευμένος με την δουλειά του, παραδέχεται πως απολαμβάνει την μοναχικότητα του και εξηγεί γιατί δεν έχει γιορτάσει σχεδόν ποτέ τα γενέθλιά του.
O Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα όπου δηλώνει ερωτευμένος με την δουλειά του, παραδέχεται πως απολαμβάνει την μοναχικότητα του και εξηγεί γιατί δεν έχει γιορτάσει σχεδόν ποτέ τα γενέθλιά του. «Η τηλεόραση με βαρέθηκε. Δεν έχω προτάσεις, παρ’ ότι γίνονται δουλείες που έχουν ανάγκη από ρόλους του δικού μου βεληνεκούς. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤάσος Χαλκιάς: «Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς και μίλησε για
To άρθρο Τάσος Χαλκιάς: «Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr